پخش زنده
امروز: -
تعداد ۲۰ گروه بازرسی و پایش بهداشتی دامپزشکی فرآیند نظارت بر عرضه فرآوردههای خام شیری و پروتئینی را آغاز کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: این ۲۰ گروه شامل: ۴۵ کارشناس نظارتی و ۱۲ دامپزشک است.
«یونس احمدی»، افزود: از امروز، ۱۱ اسفند تا ۱۳ فروردین گروههای بازرسی و نظارتی دامپزشکی فعالیت یک ماهه مناسبتی خود را آغاز میکنند.
وی ادامه داد: در اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ماه رمضان و تعطیلات نوروزی، مکانهای تولید، عرضه و نگهداری فرآوردههای خام دامی و پروتئینی، کشتارگاه، قصابی، کبابی، رستوران و غذاخوری، هایپر مارکت، لبنیاتی، آشپزخانه هیأتهای مذهبی و دیگر مراکز مرتبط با این فرآوردهها، نظارت و پایش میشوند.
احمدی به مردم توصیه کرد: با توجه به وجود بیماریهای مشترک دام و انسان، گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مورد تأیید این اداره کل تهیه کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام اضافه کرد: سامانه پاسخ گویی ۱۵۱۲ دامپزشکی در طول شبانه روز آماده دریافت گزارشهای مردمی است.
بیش از ۸۰۰ بیماری خطرناک مشترک میان انسان و دام تاکنون شناسایی شده است که این موضوع لزوم نظارت بر تولید و عرضه گوشت و فرآوردههای خام دامی از سوی دامپزشکی و حساسیت مردم در خرید و مصرف این محصولها را افزایش میدهد.