• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۶۲۸۳
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
آذربایجان غربی » اجتماعی

اژه ای: صیانت از مجموعه قضایی یک اصل بسیار مهم است

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت:صیانت از مجموعه قضایی یک اصل بسیار مهم است؛ همگان باید مراقبت کنیم که کوچک‌ترین نقطه سیاهی بر ساختار و کارکرد قوه قضاییه ننشیند و چنانچه این اتفاق رخ داد بلافاصله در مقام ترمیم و اصلاح برآییم.

صیانت از مجموعه قضایی یک اصل بسیار مهم است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در دیدار با کارکنان دستگاه قضایی استان آذربایجان غربی، ضمن تبریک ایام پایانی ماه شعبان و در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان قرار داشتن، اظهار کرد: مقامات و مسئولان قضایی استان آذربایجان غربی نشان داده‌اند که با برنامه حرکت می‌کنند و مدیرانی مردمی و میدانی هستند و این بسیار نکته مثبت و مطلوبی است. همچنین مدیران قضایی این استان ثابت کرده‌اند که اهل همگرایی و هماهنگی با سایر مقامات و مسئولان استانی می‌باشند. این روحیه در همه مسئولان و مقامات قضایی در سراسر کشور باید ایجاد و تقویت شود. 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به وعده استاندار آذربایجان غربی برای اختصاص منابع مالی جهت تجهیز واحد پزشکی قانونی در این استان گفت: کلیه مقامات اجرایی در سراسر استان‌های کشور باید بدانند که هرگونه کمک آنها به واحد‌ها و بخش‌های قضایی، در واقع کمکی به رفاه حال مردم استان‌های‌شان می‌باشد.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به وضعیت بودجه‌ای دستگاه قضا بیان داشت: پایه بودجه‌ای قوه قضاییه متناسب با وظایف، مسئولیت‌ها و ماموریت‌های خطیر و حجیم این دستگاه نیست. طبق قانون باید هزار قاضی را برای دادگاه‌های صلح جذب کنیم و هر قاضی نیز حداقل نیازمند دو کارمند است. تامین بودجه این بخش یکی از مسائل ما محسوب می‌شود. از سویی دیگر، طبیعی است که حجم بالای کار از کیفیت کار می‌کاهد. حجم کار در دستگاه قضایی نیز بسیار بالا است؛ البته ما مسئولان و کارکنان قضایی اجازه نمی‌دهیم که خدمات‌رسانی قضایی به مردم به‌واسطه حجم بالای کار و تکثر پرونده‌ها، مختل شود.

محسنی اژه ای بیان داشت: من تمام رده‌ها و پایه‌های قضایی را در طول بیش از ۴۰ سال طی کرده‌ام و با سختی‌های کار شما قضات و کارکنان قضایی از نزدیک آشنا هستم؛ با این وجود خطاب به شما تاکید دارم که به هیچ‌وجه نگذارید سختی و سنگینی کار در حُسن رفتار شما با مردم کوچک‌ترین خللی را ایجاد کند. تکریم ارباب رجوع و حُسن‌خلق با مراجعین به دستگاه قضایی یک اصل اساسی برای ما محسوب می‌شود. شما همکاران قضایی توجه کنید که وقتی در برابر تعرضات کلامی طرفین پرونده، سعه‌صدر و بردباری به خرج می‌دهید اجر عظیمی را نصیب خود می‌کنید. حُسن‌خلق نیاز به عزم و تمرین و مراقبت دارد.

کارکنان قضایی خود را ملزم سازید که مُتصف به صفت حُسن‌خلق با مردم شوید

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تاکید بر اهمیت مقوله صیانت در دستگاه قضایی اظهار داشت: صیانت از مجموعه قضایی یک اصل بسیار مهم است؛ قوه قضاییه به مثابه یک صفحه سفید است که کوچک‌ترین لکه سیاهی و کدری در آن برجسته می‌شود. فلذا همگان باید مراقبت کنیم که کوچک‌ترین نقطه سیاهی بر ساختار و کارکرد قوه قضاییه ننشیند و چنانچه این اتفاق رخ داد بلافاصله در مقام ترمیم و اصلاح برآییم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: همکاران قضایی تمام تلاش و جهت خود را معطوف دارند که چنانچه به‌واسطه تعطیلی‌ها، اوقات رسیدگی به پرونده‌ها تجدید می‌شود؛ این تجدید اوقات، به دو الی سه ماه آینده موکول نشود؛ بلکه در اسرع وقت، دادگاه‌های تجدید وقت شده برگزار شود تا خدای‌ناکرده امور قضایی مردم زمین نماند. 

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: کارکنان قضایی علی‌رغم حجم بالای کار، رسیدگی به خانواده خود را فراموش نکنند و به مقوله استحکام نهاد خانواده توجه ویژه داشته باشند. من نیز همچون بسیاری از شما بعضاً تا ۱۲ الی ۱ شب مشغول کار و بررسی پرونده‌ها هستم، با این حال توجه به خانواده را همواره مد نظر دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم آیینی عصر شعر یلدایی در فریدونشهر
فعالیت ۵۳ مزرعه ماهی سردابی و گرمابی در ملایر
هدف‌گذاری پتروشیمی برای ظرفیت ۱۳۰ میلیون تنی در برنامه هفتم
سنت چله بران عروس در بین عشایر مغان
بویین میاندشت ، سردترین نقطه کشور با منفی ۲۱ درجه
معرفی اعضای کمیته فنی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد
ظرفیت خالی ۲۰ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی به‌دلیل کمبود خوراک
کشف ۷ میلیارد لوازم خانگی فاقد مجوز در مهر
تجلیل استاندار خوزستان از مقام مادران توان‌یاب
هشدار در خصوص یخ زدگی کنتور‌ها در شهر بهمن در شهرستان آباده
برگزاری همایش مدیریت مصرف انرژی با مشارکت صنعت پتروشیمی
فراخوان مشمولان اعزامي پايه خدمتي دی ماه ۱۴۰۴
بزرگداشت آیت الله شاهچراغی در تهران
بیش از ۳۴۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی ماه جاری در نقده
دعوت از ۱۶ بازیکن برای شرکت در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در فراشبند
تجلیل از مرزبانان در نقطه صفر مرزی سلماس در آستانه شب یلدا
شب نشینی یلدا در بین عشایر فسا
هم‌اکنون آرامش در سطح استان برقرار است
اهدای جهیزیه به نوعروسان مددجو در اندیکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
نشست بررسی راهکار‌های وحدت حوزه و دانشگاه در رشت  (۱ نظر)