پخش زنده
امروز: -
رونق اقتصادی و توسعه کمی و کیفی این شهرستان در بخشهای مختلف نیازمند شناسایی بیشتر ظرفیتهای موجود و حمایت از سرمایهگذاران و بخش خصوصی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست فرمانداری گناباد گفت: باید با شناسایی ظرفیت های شهرستان گناباد در بخش های صنعتی، معدنی، گردشگری، کشاورزی و دامداری و با به فعلیت رساندن ظرفیت های بالقوه و حمایت و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی برای رونق اقتصادی منطقه تلاش کرد.
محمد زارعی با بیان اینکه حمایت از سرمایه گذاران در اولویت مسوولان شهرستان گناباد قرار دارد افزود: برخی از این سرمایه گذاران نیازمند تسهیلات و منابع اعتباری نیستند بلکه باید با رفع موانع تولید و سرمایه گذاری بستر نقش آفرینی بیشتر آنها در عرصه تولید و رونق اقتصادی این شهرستان را افزایش داد.
سرپرست فرمانداری گناباد گفت: سرمایهگذار و کارآفرین نباید دغدغه تامین زمین برای احداث واحد تولیدی خود را داشته باشد، مسوولان برای حمایت از کارآفرینان از هیچ تلاشی کوتاهی نکنند.
تنها ۱۵ درصد اقتصاد کشور در اختیار مردم و بخش خصوصی است
زارعی با بیان اینکه هم اکنون ۱۰ تا ۱۵ درصد اقتصاد کشور در اختیار مردم و بخش خصوصی است، گفت: باید با رفع موانع تولید و حمایت بیشتر از کارآفرینان این میزان در چهار سال آینده به حدود ۵۰ درصد افزایش یابد.
وی لزوم توسعه بیشتر بخش صنعت و معدن شهرستان گناباد از جمله فعال سازی بیشتر معادن، برگزاری منظم جلسات تنظیم بازار، سرعت بخشی در احداث شهرک صنعتی شماره ۲ و تامین سرمایه در گردش و تامین منابع مالی طرح های نیمه تمام صنعتی تاکید کرد و این مسائل را اولویت فرمانداری این شهرستان دانست.
سرپرست فرمانداری گناباد از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گناباد خواست تا نسبت به افزایش سهمیه آسفالت روستاها، پیگیری طرح بازنگری روستاها و تکمیل و احداث مسکن محرومین در شهرهای گناباد، کاخک،بیدخت و روشناوند و رفع مشکلات و سرعت بخشی در واگذاری زمین به متقاضیان روستایی و تامین زیرساخت های نهضت ملی مسکن در روستاها و شهرها اهتمام ورزد.
زارعی تعامل و همراهی هر چه بیشتر با شوراهای اسلامی در پیشبرد برنامه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان گناباد را مهم دانست و گفت: باید از ظرفیت شوراها در مسیر توسعه و پیشرفت شهرستان بیش از پیش استفاده شود.
۱۸۸ واحد صنعتی در زیربخش های صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در بخش صنعت گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها چهار هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده و برای سه هزار و ۶۹۵ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کردهاند.
سه شهرک و ناحیه صنعتی با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.