پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی گفت: ۳۹۴ واحد تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی استان احیا و به چرخه تولید بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، امیر شهسوار جلاوت افزود: در این مدت ۵۸ مورد عارضه یابی، مشاوره و آموزش انواع خدمت کسب و کار به واحدهای تولیدی شهرکها و نواحی صنعتی آذربایجانغربی ارائه شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی گفت: ۴۲ مورد کلینیک سیار مرتبط با خدمات مشاورهای در بخشهای کیفی، بهرهوری، بازاریابی، مسائل بانکی، دانشبنیان و فناورانه در شهرکها و نواحی صنعتی آذربایجانغربی برگزار شده و در کنار آن نیز ۹ نیاز فناورانه واحدهای تولیدی در راستای تحرک چرخ اقتصاد و توسعه فعالیت واحدهای تولیدی رفع شده است.
شهسوار از برگزاری ۱۷۱ تور صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی آذربایجانغربی برای تولیدکنندگان و فناوران و صنعتگران این شهرکها خبرداد و افزود: هم اکنون ۸۸۹ طرح صنعتی با حجم سرمایه گذاری ۱۳۲ هزار میلیارد ریال در شهرکهای صنعتی این استان در حال احداث و راه اندازی هستند.
او اضافه کرد: بیش از ۱۵ هزار فرصت اشتغالزایی در قالب حجم سرمایه گذاری طرحهای صنعتی در ۲۷ شهرک صنعتی استان فراهم میشود.