پخش زنده
امروز: -
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر برنامه ریزی برای معماری نوین در مراکز رشد واحدهای فناور برای اثربخشی و کارآمدسازی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد نبی شهیکی، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه شرایط زیست بوم نوآوری در مقایسه با چند سال قبل متفاوت شده است، اظهار داشت: قانون جهش دانش بنیان تولید، زمین بازی جدیدی ایجاد کرده است، که فرصتی بسیار مناسب برای توسعه مراکز رشد و پارکهای فناوری است.
شهیکی با اشاره به اینکه هماکنون ۲۹۷ مرکز رشد در کشور فعال است، تصریح کرد: تغییر مدل مراکز رشد و افق گشایی همواره مدنظر است و معماری سازمانی نوین برای اثربخشی براساس استاندارد مراکز رشد نسل سوم و چهارم نیز اهمیت فراوانی دارد.
وی همچنین به رتبهبندی مراکز رشد اشاره کرد و گفت: برنامه راهبردی تحول برای مراکز رشد بسیار مهم است و دانشگاهی که برنامه و اراده دارد، در اولویت است.
وزیر علوم درخصوص ایجاد ارکان جدید در مراکز رشد به پیگیری استقرار شتابدهندههای تخصصی، تقویت شبکه منتورینگ، توسعه بازار، ارتقای سبد قابلیتها و مهارتهای راهبردی و مهارت صنعتی، ایجاد بخش جذب سرمایهگذار ایدهها و اتمسفر اقتصادی در فضای مراکز رشد اشاره کرد.
وی افزود: چهار بسته ارتباطی بین مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری طراحی شده که شامل: دستیار فناور، پسا دکترا، گرنت آب و انرژی و طرح نوآفرین صنعتساز است که باید به صورت بهینه از آنها استفاده شود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با بیان اینکه مراکز رشد یک شتابدهنده استعدادهای نوآورانه است، گفت: در این راستا در دل مراکز رشد باید آزمایشگاههای ایده و فب لبهای تخصصی شکل گیرد.