پخش زنده
امروز: -
دادستان عمومی و انقلاب بندر ماهشهر گفت: یکی از کارمندان شرکت آب و فاضلاب این شهرستان به اتهام دریافت رشوه و ادعای نفوذ در بندر امام خمینی بازداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، به نقل از دادگستری خوزستان، محمدرضا جعفری اصل گفت: با رصد اطلاعاتی و پیگیریهای انجامشده، این فرد که با ادعای نفوذ در برخی دستگاههای اجرایی اقدام به دریافت رشوه کرده بود، شناسایی و بازداشت شد.
وی با تاکید بر قاطعیت دستگاه قضایی در مقابله با فساد اداری افزود: پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی، متهم با صدور قرار قانونی روانه زندان شد و روند رسیدگی به این پرونده در دستور کار دستگاه قضایی قرار دارد.
جعفری اصل ادامه داد: رصد اطلاعاتی و برخورد قاطع با متخلفان از جمله اولویتهای دستگاه قضایی است و اجازه نخواهیم داد عدهای با سوءاستفاده از موقعیت شغلی خود، به اعتماد عمومی لطمه بزنند.
۵ پیمانکار مرتبط با پرونده تخلفات مالی شهرداری شهرستان آغاجاری نیز طی چند روز بازداشت شدند.