پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی ساری از دستگیری عاملان چاقوکشی در کمتر از دو ساعت، در آن شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرهنگ حسن زاده در تشریح این خبر گفت: برابر اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک مورد نزاع و درگیری با سلاح سرد در ساری، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پایگاه اطلاعات ساری و ماموران کلانتری ۱۲ این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی کلانتری ۱۲ ساری بلافاصله در محل حاضر شدند و طی بررسی انجام شده مشخص شد ۲ متهم بوسیله سلاح سرد قمه، یکی از شهروندان را مجروح و مصدوم نموده و فرد مضروب به بیمارستان منتقل شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ساری گفت: با توجه به اینکه ضاربین پیش از حضور ماموران کلانتری ۱۲ از محل متواری شده بودند، پس از انجام تحقیقات میدانی و اشراف اطلاعاتی با کمک ماموران پایگاه اطلاعات ساری عاملان چاقو کشی را در کمتر از دو ساعت در مخفیگاهشان شناسایی و در اقدامی ضربتی دستگیر شدند.
سرهنگ حسن زاده با بیان اینکه ضاربین چاقوکشی پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند، تاکیدکرد: پلیس با هرگونه بی نظمی و اخلال در نظم و امنیت عمومی به شدت برخورد و اجازه نخواهیم داد عدهای هنجارشکن با اعمال مجرمانه خود نظم عمومی جامعه را برهم بزنند.