پخش زنده
امروز: -
کارشناس پیشبینی هواشناسی ایلام گفت: شهر ایلام امروز، سردترین مرکز در بین مراکز استانهای کشور را به نام خود، ثبت کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ احسان احمدینژاد اظهار کرد: دمای هوای صبحگاهی شهر ایلام ۹ و هشت درجه سانتیگراد، ثبت شده است.
وی افزود: سردترین ایستگاه هواشناسی کشور طبق دادههای هواشناسی ورزقان از توابع استان آذربایجان شرقی با ۲۱ درجه سانتیگراد زیر صفر بوده؛ اما ایلام سردترین مرکز استانها است.
احمدینژاد تصریح کرد: از عصر دیروز تا بامداد امروز، برف در ۱۶ ایستگاه بارانسنجی و هواشناسی استان ثبت شده که بیشترین بارش در ایستگاه هواشناسی ایوان با ۱۵ سانتیمتر برف، گزارش شده است.
کارشناس پیشبینی هواشناسی ایلام اذعان کرد: کمترین بارش برف هم در ایستگاه بارانسنجی انجیره با یک و ۵ سانتیمتر برف، رخ داد و میزان برف ثبتشده در شهر ایلام هم ۱۲ سانتیمتر بوده است.
از روز شنبه بیشترین بارش برف و باران و برف و تگرگ مناطق مختلف استان ایلام را در بر گرفت.
بیشترین میزان بارندگی روستای جان، جان با ۲۰ میلیمتر و کمترین نزولات هم در آبدانان با یک میلیمتر ثبت شد.
میزان بارشهای ایلام هم ۱۴ میلیمتر گزارش شده است.
بارش برف و سرمای هوا، باعث تعطیلی مدارس، ادارات، مراکز آموزش عالی و بانکها شد.