افتتاح ۱۲ طرح بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
همزمان با بهره برداری از ۲۲۵ طرح بهداشتی سراسر کشور، ۱۲ طرح دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور وبیناری وزیر بهداشت، افتتاح شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این مراسم که در خانه بهداشت ۲ روستای چاهشک طرقبه برگزار شد، گفت: این طرحها شامل ساخت هفت خانه بهداشت، دو ستاد مرکز بهداشت و درمان، یک آزمایشگاه، یک پایگاه سلامت و یک مرکز خدمات جامع سلامت است که در مجموع با زیر بنای سه هزار و ۷۷۲ متر مربع و با هزینهای افزون بر ٧۵۴ هزار میلیون ریال به بهره برداری رسیده است.
دکتر مهدی قلیان افزود: این طرحها در شهرهای مشهد، باخرز، کلات، بردسکن، کوهسرخ، تایباد، سرخس، قوچان، کاشمر، چناران و طرقبه شاندیز قرار دارند.
وی ادامه داد: خانه بهداشت شماره ۲ چاهشک هم با زیربنای ۹۰ مترمربع از پارسال با صرف اعتبار بیش از ۲۶ میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است.