پخش زنده
امروز: -
کارشناس مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی زنجان گفت: دمای هوا از امروز جمعه در استان به طور محسوس کاهش مییابد و هوای سردی طی هفته آینده در استان حاکم خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛ سلطانی افزود: هم اکنون آسمان استان ابری است و از بعد از ظهر با بارش پراکنده برف همراه خواهد شد که تا روز یکشنبه ادامه دارد.
سلطانی با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی، از هموطنان خواست، از سفرهای غیرضروری و تردد در محورهای کوهستانی استان پرهیز کنند و در صورت ضرورت سفر تجهیزات زمستانی، سوخت کافی و آذوقه خشک به همراه داشته باشند.
وی گفت: طی شبانه روز گذشته ایستگاه دولت آباد در شهرستان ابهر با منفی هفت درجه و زرین آباد در شهرستان ایجرود با ۱۰ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق استان گزارش شدند.
سلطانی افزود: دمای شهر زنجان در این مدت بین منفی سه و هفت درجه سانتیگراد در نوسان بود.