پخش زنده
امروز: -
شهردار تهران گفت:با اتکا به ظرفیتهای داخلی مشکلات را حل میکنیم.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری صدا و سیما، علیرضا زاکانی، در نشست هماندیشی سرمایهگذاران که امروز در باغ کتاب برگزار شد گفت: معضل ناترازی در انرژی و آب را میتوان با اتکا به توانمندیها حل کرد؛ نه اینکه از ظرفیت بیرون از کشور استفاده نکنیم، اما یادمان باشد که از ظرفیت داخل غافل نشویم.
وی با بیان اینکه تهران قریب به ۲۳۸ سال است که پایتخت ایران شده، گفت: تهران ۷۹ هزار هکتار مساحت دارد و اقداماتی که در آن صورت میگیرد، برای سراسر کشور الگو میشود.
آقای زاکانی ادامه داد: تهران دارای ۹.۵ میلیون جمعیت است و ما برای توسعه این شهر آمادگیهای لازم را داریم.
وی همچنین گفت: تهران ظرفیت بالایی دارد، اما همچنان عقب هستیم؛ در ادوار گذشته تاکنون همه تلاش کردهاند و ما هم ممنون کسانی هستیم که برای این شهر قدم برداشتهاند.
وی با تاکید بر حل مشکلات تهران، افزود: آلودگی هوا، ترافیک، بد مسکنی از جمله مشکلات شهر تهران است و اینکه ۷ هزار نفر سال گذشته بر اثر آلودگی هوا جان خودشان را از دست دادند، قطعا افتخار نیست و باید این مشکلات برطرف شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران ضمن دعوت از بخش خصوصی و سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در شهر گفت: امیدوارم شهرداری و سرمایهگذاران موفق باشند و همه در خدمت مردم شهر و کشورمان باشیم.
مهدی چمران، با تاکید بر اینکه سرمایهگذار باید سود طبیعی و نرمال خود را برده و از همکاری با شهرداری لذت ببرد، گفت: فکر نمیکنم از نظر تعداد سرمایهگذار در بین شهرداریهای کشور، اولین شهرداری باشیم، اما از نظر حجم و رقم سرمایهگذار جلوتر از همه هستیم.
وی گفت: ما در خدمت سرمایهگذاران هم در سازمان سرمایهگذاری هستیم و همخوشحال میشویم سرمایهگذاران، خود و همکاران خود را به سرمایهگذاری اصولی دعوت کنند.
معاون شهردار تهران در این نشست ضمن عرض تبریک ایام شعبانیه و تاکید بر اینکه در دوره جدید مدیریت شهری و شورای ششم محورهایی را برای شهر تهران مشخصکردیم، بیان کرد: سعی کردیم با برنامه و راهبرد روشنی کار را دنبال کنیم.
لطفالله فروزنده به موضوع تعریف ۴ راهبرد برای مشخص کردن برنامهها و تعریف طرحها در شهر پرداخت و گفت: اولین راهبرد، بحث توسعه زیرساختی یا سختافزاری شهر است. شهر تهران یک کلانشهر بزرگ است و ظرفیتهای بسیاری دارد و نیاز به خدماترسانیهای مختلف دارد. ما میتوانیم در حوزههای مختلف، توسعه زیرساختی داشته باشیم. معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه ضمن تاکید بر اینکه دومین راهبرد؛ بحث توسعه نرمافزاری شهر است، گفت: شهر نیاز به آرامش، تفریح، ساماندهی مسائل اجتماعی، ایجاد ظرفیتهای فرهنگی دارد.
آقای فروزنده در ادامه با اشاره به اینکه رویکرد سوم؛ هوشمندسازی است، بیان کرد: امکان اداره شهر تهران به عنوان یک کلانشهر با معضلات شدیدی که دارد، بدون هوشمندسازی وجود ندارد. باید بتوانیم شهر را به سمتی ببریم که از تمام ظرفیتهای هوشمندسازی استفاده کنیم.
وی در رابطه با رویکرد چهارم مطرح کرد: رویکرد چهارم، مشارکتهای مردم است که تقویتکننده سه رویکرد قبل است. مشارکت مردم میتواند مسائل را حل کند.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران همچنین با گرامیداشت یاد امام (ره) گفت: رمز موفقیت امام (ره) این بود که مردم را به صحنه آورد. مردم به امام (ره) اعتماد کردند و امام را پذیرفتند. امام (ره) با مشارکت مردم توانستند انقلاب را به ثمر برسانند. از اینرو مشارکت مردم درحوزه فرهنگی بسیار مهم است.