پخش زنده
امروز: -
همزمان با دهه مبارک فجر واحد پتروپالایش در ناحیه صنعتی شهید جاویدی شهرستان سپیدان با حضور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری فارس به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، معاون فنی شرکت شهرکهای صنعتی فارس در مراسم افتتاح این واحد اظهارداشت: این واحد صنعتی با سرمایهگذاری ۴۵ میلیارد تومان ساخته شده و با آغاز فعالیت خود، زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۰ نفر را فراهم کرده است.
علی زارعی افزود: این واحد صنعتی با هدف تولید کامپاندهای پلیمری مهندسیشده راهاندازی شده است که نقش مهمی در تأمین نیازهای صنایع پاییندستی پتروشیمی خواهد داشت.
او ادامه داد: با بهرهبرداری از این واحد، علاوه بر افزایش ظرفیت تولید محصولات پلیمری، فرصتهای شغلی جدیدی نیز ایجاد میشود که به توسعه اقتصادی منطقه کمک خواهد کرد.
در ناحیه صنعتی شهید جاویدی در شهرستان سپیدان، با مساحت ۱۱ هکتار، ۱۹ قرارداد سرمایه گذاری منعقد شده است که از این تعداد ۱۳ واحد با اشتغالزایی ۱۵۰ نفر در مرحله بهره برداری قرار دارد.