پخش زنده
امروز: -
بیش از ۵۰۰ هزار بیمار سرطانی در انگلیس، بیش از دو ماه منتظر آغاز درمان ضروری بودهاند و ممکن است هزاران نفر از آنان، به علت تاخیرها جان داده باشند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن بیش از ۵۰۰ هزار بیمار سرطانی در انگلیس، بیش از دو ماه منتظر آغاز درمان ضروری بودهاند و ممکن است هزاران نفر از آنان، به علت تاخیرها جان داده باشند.
سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس در گزارشی اعلام کرد، در ۱۰ سال منتهی به ماه توامبر سال ۲۰۲۴ میلادی، ۵۰۶ هزار و ۳۳۵ بیمار سرطانی این کشور، بیش از ۶۲ روز معطل ماندند تا درمانشان آغاز شود.
کارشناسان بهداشت و درمان در انگلیس میگویند آن تاخیرها موجب شده است هزاران بیمار، جان خود را از دست بدهند و درصورت ادامه این تاخیرها، هزاران بیمار سرطانی دیگر، جان خود را از دست خواهند داد در حالی که میتوانستند تا سالها زنده بمانند.
پژوهشهای بین المللی منتشر شده نیز نشان میدهد هر ۴ هفته تاخیر در درمان سرطان، خطر مرگ مبتلایان را تا ۱۰ درصد افزایش میدهد.
روزنامه گاردین در این باره نوشت: سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس (NHS) از ماه دسامبر سال ۲۰۱۵ میلادی قرار بود درمان ۸۵ درصد از مبتلایان به سرطان را در ۶۲ روز پس از شناسایی، آغاز کنند در حالی که اکنون فقط ۶۹ درصد از مبتلایان به سرطان، در دو ماه مقرر، از درمان برخوردار میشوند.
به نوشته این روزنامه، از نوامبر ۲۰۲۲ تا نوامبر ۲۰۲۴، بیش از یک سوم از مبتلایان به سرطان در نظام دولتی بهداشت و درمان انگلیس، بیش از دو ماه منتظر ماندند تا درمانشان آغاز شود. همچنین تقریبا نیمی از مبتلایان به سرطان زنان و زایمان و دستگاه گوارش، در مدت مقرر ۶۲ روز، درمانشان را آغاز نکردند و ۴۲.۳ درصد از مبتلااین به سرطان ریه، ۴۲.۵ درصد از مبتلایان به سرطان مجاری ادراری و ۲۸.۴ درصد از مبتلایان به سرطان سینه نیز در مدت ۶۲ روز، درمانشان آغاز نشد.
بر اساس تازهترین گزارش مرکز ملی آمار انگلیس هم اکنون بیش از هفت و نیم میلیون بیمار در صف انتظار درمان در بیمارستانهای دولتی این کشور به سر میبرند.