پخش زنده
امروز: -
بهرهبرداری و عملیات اجرایی ۶۱ پروژه عمرانی و اقتصادی شهرستان اصلاندوز با اعتبار یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال طی آیینی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، این طرحها که شامل ۵۸ پروژه عمرانی از جمله مدرسه سازی، توسعه و عمران روستایی، ارتباطات، ساخت مسکن و آبرسانی روستایی و نیز سه طرح اقتصادی و تولیدی از جمله کارخانه تولید لبنیات است، با حضور عزیز حبیبی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل به بهرهبرداری رسید.
۹ واحد مدرسه با ۱۵ کلاس درس از جمله این طرح های افتتاح به شمار می رود که با صرف افزون بر ۱۹۰ میلیارد ریال در راستای محرومیتزدایی و طرح جمعآوری مدارس کانکسی اجرا شده است.
بنا به اعلام آموزش و پرورش، با بهره برداری و افتتاح این واحدهای آموزشی، تعداد ۲۴۵ دانشآموز در مکانی امن و استاندارد مشغول تحصیل شدند.
کارخانه تولید محصولات لبنی با اشتغالزایی ۱۱ نفر و با سرمایهگذاری بیش از ۸۰ میلیارد ریال از جمله طرحهای بهرهبرداری شده به مناسبت دهه فجر در شهرستان اصلاندوز بود.