پخش زنده
امروز: -
۴۳۷ هزار تن گندم در سیلوهای آذربایجانغربی ذخیرهسازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به دو برابر شدن تولید گندم در استان نسبت به دو سال گذشته
گفت: در سالجاری ۶۷۵ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شد که در مقایسه با دو سال گذشته حدود دو برابر رشد دارد.
خسرو شهبازی ، با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از گندم تولیدی استان در سیلوها ذخیره شده و بخشی نیز به سایر استانها صادر شده است، افزود: ۴۳۷ هزار تن گندم در سیلوهای استان ذخیرهسازی شده و ۱۲۷ هزار تن نیز به سایر استانها ارسال شده و ۲۱۱ هزار تن نیز به مصرف داخلی استان رسیده است.
شهبازی، با تأکید بر اینکه استمرار تولید محصولات استراتژیک برای تأمین امنیت غذایی جزو اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی است، اظهار کرد: در راستای عملیاتی کردن امر جهش تولید در دیمزارها، آذربایجانغربی با کشت گندم در ۲۳۱ هزار هکتار از دیمزارهای استان رتبه برتر کشور را در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای کسب کرد.
وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی در سالجاری ۲۴ هزار و ۵۰۰ تن بذر گواهی و اصلاح شده گندم که نقش مؤثری در عملکرد مؤثر تولید گندم دارد را تحویل کشاورزان استان داده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی اضافه کرد: علت عملکرد بهتر تولید گندم در استان، افزایش تأمین بذرهای اصلاح شده، تغذیه مناسب و مبارزه به موقع با آفتها و بیماریهاست.