پخش زنده
امروز: -
دومین جشنواره طبخ غذا آبزیان و غذاهایی دریایی شهرستان کبودراهنگ در روستای سردارآباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کبودراهنگ گفت: در جهت ترویج و افزایش پخت غذای آبزیان، جهاد کشاورزی کلاسهای اموزشی برگزار کرده است.
علی سرخوش افزود: در شهرستان کبودراهنگ ۳۱ واحد پرورش ماهی با ظرفیت پرورش بیش از ۴۵۰ تن ماهی سردابی و گرم آبی فعال است.
مدیر شیلات و آبزیان استان همدان هم گفت: سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۳ کیلوگرم بوده که این رقم در استان ما حدود ۸ کیلوگرم است.
محمدکرم مرادی افزود: در استان همدان سالانه ۶۱۰۰ تن ماهی سرد آبی و ۸۰۰ تن ماهی گرم آبی پرورش داده میشود.
در این جشنواره ۲۰ نفر از بانوان روستا با غذاهای آبزیان و سنتی شرکت کرده بودند که در پایان پس از داوری غذاهای پخته شده از نفرات برتر تجلیل شد.