پخش زنده
امروز: -
معاون راهبردی - اجرایی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام (سینوو) گفت: در چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام از ابر رایانه های آموزشی - پژوهشی در بستر فضای مجازی رونمایی می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی کریمی مرید امروز (دوشنبه) در حاشیه نشست خبری چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام (سینوو) گفت: سینوو یک شبکه بین المللی آموزشی پژوهشی، دانش بنیان و فناوری وابسته به کمیته وزارتی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاریهای اسلامی (کامستک) است که وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد.
رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام با بیان اینکه سازمان همکاری اسلامی با عضویت دائمی ۵۷ کشور اسلامی و عضویت ناظر سازمان ملل متحد و چندین کشور غیر اسلامی در گستره چهار قاره بزرگترین سازمان بین دولتی جهان پس از سازمان ملل متحد است، افزود: سینوو به عنوان یگانه شبکه دانشگاهی جهان اسلام تاکنون در رشتههای پزشکی و غیر پزشکی بیش از ۳۰ میلیون دانشجو و استاد نخبه و پژوهشگر عضو سینوو دارد.
وی افزود: خدمات آموزشی برای دانشجویان در فضای مجازی کم هزینه است بر همین اساس از ابر برنامه های آموزشی در چاهرمین مجمع آموزشی رونمایی می شود تا دانشجو و استادان بدون هیچ جابجای در فضای جغرافیایی به آموزش بپردازند.
کریمی مرید افزود: دانش بنیان، سازماندهی و ایجاد ساختار هماهنگ همکاری در کشورهای جهان اسلام، بهرهگیری ظرفیت های آماده و نهفته کشورها و دانشگاهها. ایجاد مرجعیت علمی جهان اسـلام و بسیاری از دستاوردهای دیگر در گستره کشورهای جهان اسلام است.
او با بیان اینکه در بستر فضای مجازی دوره های بصورت کوتاه مدت و بلند مدت است، گفت: ارائه گواهینامه آموزشی بین المللی است و از پشتوانه و ارزیابی و اعتباربخشی کشورهای عضو برخوردار است.
معاون راهبردی - اجرایی افزود: تجاری سازی دانش، فناوری و دستاوردهای دانش بنیان، ســازماندهی و ایجاد ساختار هماهنگ همکاری در کشورهای جهان اسلام، بهره گیری از ظرفیت های آماده و نهفته کشورها و دانشگاهها. ایجاد مرجعیت علمی جهان اسلام و بسیاری از دستاوردهای دیگر از جمله نتایج شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام(سینوو) خواهد بود.
ابر برنامه سینوو پلاس که به چهار زبان فارسی، انگلیسی، عربی و فرانسه آموزش در فضای مجازی را بر عهده دارد همزمان با چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام (سینوو) در ۱۶ و ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ رونمایی میشود.
کریم نجفی دبیرکل شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام هم با بیان اینکه دبیرخانه دائمی سینوو در ایران است، گفت: در چند سال گذشته اساس نامه و آیین نامه اجرایی سینوو تنظیم شده است و دانشگاه آنادولو ترکیه، دانشگاه عمه اقبال پاکستان ،تاکنون میزبان دوره های گذشته بوده اند.
نجفی گفت: سینوو با تصویب ماده پانزدهم از قطعنامه مجمع عمومی کمیته وزارتی همکاریهای علمی و فنآوری سازمان همکاری اسلامی (کامستک) در ۲۵ دی ۱۳۹۸ (سیزدهم ژانویه ۲۰۲۰) به ابتکار جمعی کشورهای اسلامی بنیان گذاشته شد.
وی گفت: بهره مندی از بانک اطالاعاتی سینوو برای ایجاد و گسترش ارتباط با دانشگاهها، موسسات آموزش عالی، موسسات آموزشی و پژوهشی، شرکتهای دانش بنیان و کشورهای اسلامی، بهره مندی از تسـهیلات بانک توسعه اسلامی و صندوق نوآوری و شکوفایی ایران برای رشد و پیشرفت پروژه ها از جمله مزایای سینوو خواهد بود.