پخش زنده
امروز: -
رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اشاره به تولد نزدیک به سه هزار نوزاد در مرکز تخصصی درمان ناباروری قفقاز از برنامه ریزی برای تبدیل این مرکز به یک بیمارستان تخصصی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل حسام رسولی گفت: جهاد دانشگاهی اردبیل در چهار بخش خدمات ارایه میکند که مهمترین آن مربوط به سلامت و درمان از جمله در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری قفقاز است که تا کنون موجب تولد نزدیک به سه هزار فرزند شده که از بزرگترین دستاوردهای جهاد دانشگاهی و نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی بیان کرد: زوجهای فاقد فرزند با مسائلی مانند سردی روابط و گاه طلاق درگیر هستند و سوای آن خانوادههایشان نیز با مشکلهای گوناگونی روبهرو میشوند و از همین رو خدمات مرکز درمان ناباروری قفقاز در راستای استحکام بنیان خانوادهها و هم بحث جوانی جمعیت نقش پررنگی داشته و دارد.
رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل افزود: مرکز تخصصی درمان ناباروری قفقاز که از سوی مرکز رویان و ابن سینا هم پشتیبانی میشود، در واقع دانش درمان ناباروری را با بهکارگیری متخصصان متعدد بومیسازی کرده و یکی از مجهزترین مرکزهایی است که با هدف فراهم کردن مراقبتهای درمانی و بهداشت باروری ایجاد شده است.
وی عنوان کرد: موفقیت درمان مراجعان مرکز تخصصی درمان ناباروری قفقاز به یمن وجود زنجیره کاملی از تجهیزات و نیروی انسانی از جمله متخصصان جراحی، جنینشناسی و ناباروری زنان و مردان مطابق با استانداردهای جهانی (بین ۳۵ تا ۴۰ درصد) است.
رسولی خدمت مرکز قفقاز را از جمله شامل تشخیص اولیه ناباروری و مشاوره تخصصی، لقاح آزمایشگاهی، تزریق داخل رحمی اسپرم، تزریق اسپرم به تخمک، ذخیرهسازی و انجماد جنین، تخمک و اسپرم، ارزیابی و مشاوره ژنتیک، انتقال جنین فریز شده، خدمات تشخیصی و درمانی سقط مکرر و تشخیص و درمان ناتوانی جنسی عنوان کرد.
وی ادامه داد: با وجود این خدمات، سالیان سال مراجعان از نظر کمبود فضا و همچنین مساله ترافیک و جای پارک مشکلهایی داشتند که از همین رو تفاهمنامهای چهارجانبه با اوقاف و امور خیریه، فرمانداری و شهرداری اردبیل به امضا رسید تا ساختمان یک مرکز تخصصی در حد بیمارستان برای بحث درمان ناباروری و زنان ایجاد شود که قرار است زمین و ساخت آن با اداره کل اوقاف و امور خیریه باشد و نیروی انسانی و تجهیزات آن را جهاد دانشگاهی تامین کند.
رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل اظهار کرد: ابتدا تصمیم به مشارکت با بخش خصوصی داشتیم، اما برای جلوگیری از افزایش هزینهها برای خانوادهها تصمیم بر این شد تا از دستگاهها و نهادهای دولتی و عمومی کمک گرفته شود.