پخش زنده
امروز: -
رییس اداره آموزشوپرورش استثنایی قم با اشاره به اینکه ۷۲ درصد نوآموزان قمی برای سنجش بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی مراجعه نکردهاند،از والدین دارای فرزند متولد نیمه دوم سال ۱۳۹۷ تا نیمه اول سال ۱۳۹۹ تقاضا کرد هرچه سریعتر نسبت به نوبتگیری اقدام کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اصغر محمودی، رییس اداره آموزشوپرورش استثنایی قم از مراجعه نکردن ۷۲ درصد نوآموزان قمی برای سنجش بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی خبر داد و از والدین دارای فرزند متولد نیمه دوم سال ۱۳۹۷ تا نیمه اول سال ۱۳۹۹ تقاضا کرد هرچه سریعتر نسبت به نوبتگیری اقدام کنند.
وی افزود: طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان از ابتدای آبان ماه آغاز شده و تا پایان اسفندماه امسال در هشت مرکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی تربیتی و سه پایگاه مدرسهای ادامه دارد.
محمودی با بیان اینکه ۶ مرکز در شهر قم و ۲ مرکز در شهرستانهای جعفریه و کهک واقع شدهاند، اضافه کرد: این مراکز جامع در شیفت صبح از ساعت ۸ تا ۱۲:۳۰ و پایگاههای مدرسهای در شیفت عصر فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه متولدان یکم مهر ۱۳۹۷ تا ۱ مهر ۱۳۹۹ میتوانند برای سنجش مراجعه کنند، ادامه داد: خانوادهها میتوانند با مراجعه به سامانه sirat ۲.csdeo.ir فرزندان خود را در طرح سنجش ثبتنام نمایند.
محمودی گفت: سال گذشته ۳۰ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان در قم غربالگری شدند و پیشبینی میشود امسال نیز ۲۸ هزار نفر سنجش شوند.
رییس اداره آموزشوپرورش استثنایی قم خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۸.۲ درصد از جمعیت هدف برای سنجش مراجعه کردهاند و ۷۲ درصد نوآموزان هنوز برای ثبتنام اقدام نکردهاند.
وی با اشاره به اینکه در ۲۰ سال گذشته طرح سنجش در تابستان انجام میشد، افزود: یکی از مزایای اجرای طرح سنجش در طول سال تحصیلی، مداخله بهموقع و رایگان برای دانشآموزان دارای مشکلات گفتاری و رفتاری است تا مشکلات این گروه از دانشآموزان برطرف شود و برای سال تحصیلی آماده شوند.
رییس اداره آموزشوپرورش استثنایی قم بیان کرد: با توجه به اینکه پیش ثبتنام دانشآموزان در مدارس و ثبتنام برای کتب درسی منوط به شرکت در طرح ارزیابی سنجش است، اگر خانوادهها دیر اقدام کنند با مشکل مواجه میشوند.
وی با بیان اینکه تاکنون سه هزار و ۷۰۰ نوآموز سنجش شدهاند، خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۵۷ نفر در شهرستان جعفریه، ۹۸ نفر در شهرستان کهک، یک هزار و ۱۲۷ نفر ناحیه یک، ۶۴۱ نفر ناحیه ۲، ۸۶۵ نفر ناحیه سه و یک هزار و ۱۲۷ نفر از ناحیه چهار قم بودهاند.
یک هزار و ۵۵۱ دانشآموز با نیازهای ویژه در ۲۵ مدرسه استثنایی قم تحصیل میکنند؛ این تعداد شامل حدود ۴۵ دانشآموز آسیبدیده بینایی، ۱۰۵ آسیبدیده شنوایی، ۵۰ دانشآموز جسمی حرکتی، ۵۱ دانشآموز دارای طیف اوتیسم و یک هزار و ۲۵۰ دانشآموز کمتوان ذهنی است.