به میزبانی یاسوج؛
برگزاری جشنواره ملی شعر مهدوی اقوام ایرانی
چهارمین جشنواره ملی شعر مهدوی اقوام ایرانی به میزبانی دانشگاه آزاد واحد یاسوج در حال برگزاری است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، غلامرضا روزبهی گفت: یکی از برنامههای فاخری که ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کشور با همکاری موسسه امامت و مهدویت برای دانشگاههای آزاد تعریف کرده جشنواره علمی و فرهنگی امامت و مهدویت است که این جشنواره در بیش از ۶۰ واحد دانشگاهی و موسسه سما سراسر کشور برگزار میشود.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان افزود: استان میزبان جشنواره ملی شعر مهدوی اقوام ایرانی است که ۱۷ بهمن ماه امسال اختتامیه برنامه را با حضور شاعران و علاقهمندان به حوزه شعر برگزار میکنیم که از علاقهمندان و دغدغهمندان علمی، فرهنگی و هنری برای حضور در این جشنواره دعوت به عمل میآید.
روزبهی عنوان کرد: این برنامه سالهای گذشته به خوبی برگزار شده است و امیدواریم که امسال هم بتوانیم برنامه فاخر و خوبی را برگزار کنیم.
معاون دانشگاه آزاد گفت: علاقهمندان جهت شرکت در این جشنواره میتوانند آثار خود را از طریق سایت www.emamat.iau.ir به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
تقویت وفاق ملی با برگزاری جشنواره شعر مهدویت
رئیس کمیته داوران جشنواره گفت: شعر مهدوی از مصادیق شعر آیینی است که اخیرا در کنار شعر پایداری و مقاومت بروز و ظهور کرده است.
نریمان بیان کرد: فصل مشترک همه ادیان الهی موضوع مهدویت و انتظار است که برای این جشنواره از داوران حاذق و برجسته دعوت کردیم و بدون اعلام نفوذ شعرها را بررسی میکنیم، لذا خارج از فرایند داوری حضوری شاعری را نخواهیم داشت.
رئیس کمیته داوران این جشنواره با بیان اینکه این جشنواره به کشف استعدادهای شعری در استانهای مختلف کمک میکند، گفت: برگزاری شعر مهدویت به وفاق ملی کمک میکند و با حضور اقوام و زبانهای مختلف ایرانی وفاق ملی تقویت میشود.
ارسال ۵۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره
در ادامه محمدمهدی خالق زاده دبیر تخصصی جشنواره ملی شعر مهدوی اقوام ایرانی گفت: سومین سال پیاپی است که این جشنواره ملی به میزبانی استان برگزار میشود.
وی بیان کرد: این جشنواره از سری برنامههای چهارمین جشنواره ملی امامت و ولایت است که در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود و تاکنون بیش از ۵۰۰ اثر شعری از گویشهای مختلف و اقوام مختلف ایرانی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
خالق زاده بیان کرد: اشعاری با گویشهای لری، کردی، بلوچی، گیلکی، ترکی، عربی و لهجههای دیگری که در ایران وجود دارد به دبیرخانه ارسال شده است.
وی با بیان اینکه این جشنواره در راستای تقویت وفاق ملی و اتحاد میان اقوام ایران زمین برنامهریزی شده است، گفت: اختتامیه جشنواره ۱۷ بهمن ماه برگزار و به نفرات اول ۶۰ میلیون ریال، نفرات دوم ۴۰ میلیون ریال و نفرات سوم ۲۰ میلیون ریال اهداء خواهد شد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد هم گفت: یکی از ضروریات جامعه امید و امیدآفرینی است که رهبری بر این موضوع تاکید دارند که در همین راستا بحث جشنواره ملی شعر اقوام ایرانی در دانشگاه آزاد در حال برگزاری است.
صیادیان خواه عنوان کرد: حضرت مهدی (عج) نماد امید و امیدافرینی برای همه است و اگر در قالب شعر مهدویت را به مخاطب ارائه دهیم میتوانیم امیدی در میان جوانها ایجاد کنیم.