توانمندسازی بانوان شاغل و خانهدار از برنامههای دهه فجر استان
دهه فجر امسال با مشارکت بانوان کهگیلویه و بویراحمدی نقشآفرینی زنان در عرصههای مختلف اجتماعی و فرهنگی تبیین میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مسئول بسیج جامعه زنان استان در نشست کمیته زنان دهه فجر با تأکید بر اهمیت تعامل و همافزایی در برنامههای دهه فجر، گفت: زنان میتوانند در عرصه جنگ نرم نقشی کلیدی ایفا کنند و در مسیر رشد کشور گامهای مؤثری بردارند. گرجی زاده افزود: در حال حاضر بیش از ۲۵۰ گروه جهادی بانوان در استان فعالیت میکنند که ظرفیت قابل توجهی برای اجرای برنامههای اجتماعی و فرهنگی است.
وی با تاکید بر تلاش برای هر چه باشکوه برگزار کردن برنامه های دهه فجر و تبیین جایگاه زنان در پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داد: برپایی میز خدمت در ادارات، تجلیل از برترینهای فرهنگی، برگزاری کافه گفتوگوی دخترانه، پاتوق سرود، یادواره شهدا، و کارگاههای آموزشی تولید محتوا از برنامههای پیشبینی شده برای این ایام است.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری،هم در این نشست بر نقش زنان در تحولات تاریخی از جمله انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: جمعیت و زیست عفیفانه از مسائل کلان کشور است که باید با برنامهریزیهای خلاقانه در این زمینه ورود کنیم.
شهلا محمدحسینی از برگزاری برنامههای توانمندسازی بانوان شاغل و خانهدار در دهه فجر امسال، خبر داد و افزود: زنان باید از ظرفیتهای بالقوه خود آگاه شوند و نقش خود را در جامعه و خانواده بهدرستی بشناسند.
عزیزی، نماینده اتاق اصناف استان، نیز در این نشست گفت: پیشنهاد میکنم بازارچههایی برای عرضه محصولات زنان سرپرست خانوار ایجاد شود تا ضمن حمایت از این قشر، دلگرمی بیشتری برای فعالیت آنها فراهم شود.
برنامههای فرهنگی و اجتماعی
از دیگر برنامههای اعلام شده در این نشست افتتاح مراکز توانبخشی، جشن خودکفایی زنان سرپرست خانوار، اهدای جهیزیه به نوعروسان، برگزاری اردوهای یکروزه دخترانه، و تولید انیمیشن با موضوع تحکیم خانواده اشاره کرد.
برنامههای کتاب و رسانه
در حوزه کتاب و رسانه، نشستهای کتابخوانی با محوریت زنان و انقلاب، تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی با حضور اساتید، و عصر شعر انقلاب با حضور شاعران برگزار خواهد شد. همچنین معرفی کتابهایی درباره هویتشناسی و آسیبهای اجتماعی از برنامههای ویژه این ایام است.
برنامههای جهادی و آموزشی
برگزاری دورههای توانمندسازی زنان روستایی، کشت نهال، حلقههای صالحین، و تولید محتوای رسانهای در حوزه عفاف و حجاب از دیگر برنامههای مطرحشده در این جلسه بود.
حجاب و عفاف در رسانهها
برنامههای رسانهای شبکه دنا نیز شامل تولید موشنگرافیک در حوزه عفاف و حجاب، دعوت از زنان تازه مسلمان شده، و برنامههای مرتبط با پیشگیری از سقط جنین در رادیو و تلویزیون خواهد بود.