پخش زنده
امروز: -
مصرف بستنی سنتی آلوده تاثیر مستقیمی در ابتلاافراد به بیماری تب مالت دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر براتالله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار با اشاره به افزایش موارد ابتلا به بیماری تب مالت (بروسلوز) گفت: یکی از عوامل اصلی انتقال این بیماری، مصرف محصولات لبنی خام یا غیرپاستوریزه است که بستنی سنتی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
او افزود: اگر بستنیهای سنتی با شیر خام یا فرآوردههای لبنی غیربهداشتی تهیه شوند، میتوانند عامل انتقال باکتری بروسلا (بیماری تب مالت) به انسان باشند.
دکتر زیدآبادی گفت: تب مالت از بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که علائم آن شامل تبهای مداوم یا متناوب، خستگی، تعریق شبانه و دردهای مفصلی است. این بیماری میتواند در صورت درمان نشدن به مشکلات مزمن و عوارض جدی منجر شود.
وی افزود: برای پیشگیری از این بیماری، مصرفکنندگان باید از خرید بستنیهای سنتی که منشأ و شرایط بهداشتی آنها مشخص نیست خودداری کنند.