پخش زنده
امروز: -
وزیر کشور گفت: سرمایه گذاری داخلی و خارجی راه توسعه اقتصادی ماست که با وجود امنیت و آرامش محقق خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، وزیر کشور در شورای اداری استان با تشریح مولفههای قدرت و اقتدار گفت: یکپارچگی مردم و هوشمندانه رفتار کردن آنها مهمترین نماد برتری یک کشور و ثبات آن است.
اسکندر مومنی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی بیش از هر زمان نیازمند اقتدار بین المللی است، افزود: سرمایه گذاری داخلی و خارجی راه توسعه اقتصادی ماست که با وجود امنیت و آرامش محقق خواهد شد.
وزیر کشور با اشاره به چالشها و فرصتهای استان همدان هم گفت: از مردم فهیم استان همدان گرفته تا جاذبههای تاریخی، گردشگری، معادن، صنایع، امکانات ریلی و مواصلاتی هرچه بیشتر دقیق میشویم همه فرصت است و چالش کمتر دیده میشود.
مومنی در ادامه به جذب بیش از ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در پایان برنامه هفتم توسعه اشاره و تصریح کرد: همدان از مقاصد پر رونق گردشگری بین المللی خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم گفت: وفاق، همدلی، انگیزه، طرح و برنامه در استان همدان موج میزند.
علیرضا کاظمی، انتقال علم و دانایی روز به دانش آموزان و حوزه فرهنگی و تربیتی را محورهای فعالیت آموزش و پرورش دانست و افزود: کسب جایگاه سوم جهان با ۲۶ نشان در حوزه المپیاد دانش آموزی نشان دهنده آمادگی نسل نو برای دفاع از کشور و تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی است.
وزیر آموزش و پرورش به اعتکاف دانش آموزان نیز اشاره و تآکید کرد: اعتکاف ۵۰۰هزار نفری دانش آموزان اهمیت تعلیم و تربیت را در مقابله با دشمن نشان میدهد، به گونهای که توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و جهاد ما را در مقابل دشمنان پیروز خواهد کرد.
وزیر آموزش و پرورش، مراسم ۲۲ بهمن را محمل، فرهنگ سازی و استحکام برنامههای آموزشی برشمرد و تصریح کرد: حضور همه جانبه در راهپیمایی ۲۲ بهمن تضمین کننده اقتدار ماست.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی هم گفت: امروز در کشور همه باهم و یکصدا توسعه و تعالی مردم را میخواهند.
حمیدرضا حاجی بابایی به اهمیت دهه فجر امسال اشاره و تأکید کرد: ۲۲ بهمن نمایش اقتدار و یکپارچگی مردم و مسئولان برای رسیدن به منافع و اهداف خود است.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان هم کارنامه ۱۰۰روزه دولت چهاردهم را مقبول برشمرد و گفت: مدیریت استان در این مدت معقول و کارشناسانه بوده و به دور از هیاهو و با صداقت و باورمند کارها پیش رفته است.
اکبر رنجبرزاده با اشاره به حمایتهای هوشمندانه امام جمعه همدان از مدیران و کارشناسان افزود: وحدت و وفاق امروز استان زمینه تحول و پیشرفت را که خواسته مردم بوده بیش از پیش فراهم کرده است.
او وظیفه مجلس و دولت را در جنگ اقتصادی بسیار سنگین دانست و تأکید کرد: رشد اقتصادی ۸درصدی خواسته رهبری و مردم است که تلاش میکنیم با محقق شدن آن رفاه و معیشت مردم را تامین کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان نیز روند مدیریت استان را امیدوار کننده دانست و گفت: ما امروز نیاز به مدیریت هوشمندانه و اختیار مدارانه داریم تا مشکلاتی مانند مسکن و اشتغال رفع شود.
آیت الله شعبانی موثقی تصریح کرد: برخی قوانین مانند قفس، دست و پای مدیران را بسته است و اجازه فعالیت به آنها نمیدهد، بنابراین انتظار داریم با تفویض اختیارات کامل به استانداران به رفع مشکلات کمک کرد.
او به سند تحول فرهنگی استان هم اشاره و تأکید کرد: امیدواریم مشکلات عدیدهای که در بخش فرهنگ، دامنگیر مردم شده است با اجرای این سند رفع شود.
استاندار همدان هم در این مراسم با بیان اینکه تعامل خوب و سازندهای در بین مدیران استان وجود دارد، گفت: گفتمان وفاق ملی در استان همدان به درستی وکاربردی شکل گرفته است.
حمید ملانوری شمسی به نقشه جامع تحول و پیشرفت استان اشاره کرد وگفت: ایجاد اشتغال برای ۵۰هزار نفر ، ساخت مسکن، توسعه راههای مواصلاتی ریلی وبزرگراهی ، توسعه و تعمیق فرهنگی و توجه ویژه به نیروی انسانی از جمله محورهای تحول و پیشرفت استان است.
او به مدیریت مصرف برق و انرژی هم اشاره کرد و گفت: با تدابیر اندیشیده شده بخش صنعت وکشاورزی کمترین خاموشی را داشتهاند و در بخش خانگی هم مصرف بهینه انجام میشود.
استاندار همدان افزود: یازده درصد نیروگاههای خورشیدی کشور را استان همدان دارد و در حال حاضر ۴۹ مگاوات برق تولید میکنیم.
ملانوری شمسی تأکید کرد: ۱۶۵۰ درخواست ایجاد نیروگاه ۵مگاواتی ثبت شده است و در مدت ماههای گذشته ۷۰ نیروگاه ۵مگاواتی خورشیدی راه اندازی شده است.
در پایان این مراسم از سند تحول و پیشرفت استان همدان و سند و دستورالعمل شناسایی، انتخاب و پرورش مدیران کارآمد رونمایی شد.