پخش زنده
امروز: -
فناوران شرکتی دانشبنیان در دانشگاه آزاد شهرضا پس از ۱۰ سال پژوهش موفق شدند ضدف کف یا آنتی فوم را بومی سازی کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرعامل شرکت دانش بنیان گفت: ضدکف یا آنتی فوم مایعی است که منجر به کیفی شدن تولید پنیر میشود.
میرمحمدی قابلیت کاربرد این فناوری را در صنایع لبنی و پنیر سازی دانست و افزود: زمانی که دانمارک واردات ضد کف به ایران را تحریم کرد با تلاش شانه روزی موفق شدیم این محصول پرکاربرد و مهمدر صنایع لبنی را بومی سازی کنیم.
وی گفت:کشور هایی، چون دانمارک، انگلیس و چین فناوری محصول ضدکف با کاربرد در صنایع پنیر سازی را در اختیار دارند.
این فناور افزود: محصول ایرانی با یک سوم هزینه محصول اروپایی با همان کیفیت تولید میشود.
فناوران این شرکت با هدف ارتباط بین صنعت و دانشگاه فعالیتهای علمی خود را در دل دانشگاه پایه گذاری کردهاند.
شرکتهای دانش بنیان مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با نیاز سنجی صنعت اقدام به تولید محصول میکنند.