پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی گفت: در سال جاری ۲۱ هزار و ۵۱ فقره اتفاقات در خطوط انتقال، شبکه توزیع و انشعابات در استان گزارش و رفع شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محمد اشرفی تعداد کل اتفاقات گزارش و رفعشده در خطوط انتقال، شبکه توزیع و انشعابات در استان را در سال جاری تا پایان پاییز، ۲۱ هزار و ۵۱ فقره اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۱۷ هزار و ۳۹۱ فقره در شهرهای استان و ۳ هزار و ۶۶۰ فقره نیز در روستاهای استان رخ داده است.
وی ادامه داد: همچنین اتفاقات گزارش شده در خطوط انتقال، شبکه توزیع و انشعابات در مرکز استان، نیز در نقاط شهری ۵ هزار و ۶۴۲ فقره و در نقاط روستایی تقریباً یک هزار و ۳۰۰ فقره بوده است.
اشرفی خاطر نشان کرد: برای رفع این اتفاقات، شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی از ۴۵ اکیپ تعمیراتی شهری و ۳۲ اکیپ تعمیراتی روستایی بهره گرفته است که با تلاش شبانهروزی، اقدامات لازم برای رفع مشکلات را به انجام رساندهاند.
وی با اشاره به قدمت تقریبی لولههای آبرسانی شهر ارومیه گفت: قدمت متوسط لولههای شبکه توزیع آب شهر ارومیه بین ۲۰ تا ۳۰ سال تخمین زده میشود. با این حال، در سالهای اخیر بخشهایی از این شبکه بازسازی و بهروزرسانی شده است و برنامهریزی برای جایگزینی بخشهای فرسوده همچنان ادامه دارد.
اشرفی در خصوص برنامه شرکت آب و فاضلاب برای بهروزرسانی و بهبود شبکههای آبرسانی در سال جاری نیز تصریح کرد: در راستای به روزرسانی و بهبود شبکههای آبرسانی، در سال جاری تا پایان آذرماه مبلغ یک هزار و ۸۸۵ میلیارد ریال برای ارتقای تأسیسات آب و فاضلاب در سطح استان تخصیص و هزینه شده است که از جمله اقدامات انجامشده میتوان به اجرای ۲۸۹ پروژه عمرانی در یک هزار و ۴۹۱ نقطه شهری و روستایی اشاره کرد.
مدیرعامل آب و فاضلاب آذربایجان غربی ادامه داد: پیشبینی میشود با تخصیص اعتبارات مصوب، مبلغ لازم برای ارتقای تأسیسات آب و فاضلاب در سطح استان تا پایان سال مالی به بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال برسد.
وی به طرحهای اجراشده با هدف ارتقای کیفیت و سلامت آب شرب اشاره کرد و گفت: در یک سال گذشته، شرکت آب و فاضلاب پروژههای متعددی را با هدف ارتقای کیفیت و سلامت آب شرب از جمله ارتقای تصفیهخانههای آب و فاضلاب در شهرهای ارومیه، پلدشت، و مهاباد، مطالعات طراحی نقشه و مدل هیدرولیکی شبکه آب شرب ارومیه با هدف بهینهسازی عملکرد شبکه، تأمین و نصب تجهیزات گندزدایی مدرن در نقاط مختلف استان اجرا کرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه با بیان اینکه برای اجرای طرحهای ارتقای کیفیت و سلامت آب شرب، در مجموع مبلغ ۲ هزار و ۸۲۳ میلیارد ریال هزینه شده است، خاطرنشان کرد: این پروژهها در کنار عملیات روتین بهرهبرداری، بهطور مستقیم بر ارتقای کیفیت خدمات و تأمین آب شرب پایدار مشترکین تأثیر داشتهاند.
اشرفی بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان با بهرهگیری از اعتبارات تخصیصیافته و ظرفیتهای موجود، همواره تلاش کرده است تا خدماتی پایدار و باکیفیت ارائه دهد، ضمن اینکه در کنار پروژههای توسعهای، رسیدگی سریع و مؤثر به حوادث شبکه نیز از اولویتهای اصلی این شرکت بوده است.