نشست ائمه جمعه استان با نماینده رهبری
نشست ائمه جمعه به ریاست نماینده ولی فقیه و با حضور استاندار و معاونان برگزار شد و ائمه جمعه به بیان مشکلات پرداختند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، نماینده ولی فقیه در استان در جمع ائمه جمعه استان با اشاره به اینکه ائمه جمعه دلسوزانه مسائل عمرانی، فرهنگی وخدماتی را از طریق تریبون نماز جمعه دنبال میکنند، گفت: دفاتر ائمه جمعه محل مراجعات روزانه مردم است.
آیت الله حسینی به دیدار نمایندگان ولی فقیه با رهبر انقلاب اشاره کرد و افزود: ایشان بر هم صدایی میان ائمه جمعه تاکید کردند وخواستار استفاده از تریبون نماز جمعه به عنوان یک رسانه قوی برای امید آفرینی میان مردم و ایجاد یاس و ناامیدی در دشمنان شد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه وبویراحمد ادامه داد: دولت در تلاش برای رفع مشکلات مردم است و ائمه جمعه باید در تریبونها به این مهم بپردازند.
وی عنوان کرد: نباید مسئولان شعارهایی که محقق شدن آن غیر ممکن و از عهده آنها خارج است بدهند، چرا که این امر باعث یاس در مردم می شود.
امام جمعه یاسوج با بیان اینکه ائمه جمعه باید درد دل مردم را بشنوند، گفت: تاثیر کلام و نفوذ ائمه جمعه در مناسبتهای ملی، تجمعات و دعوت مردم به حضور در انتخابات و سایر مناسبتها موثر است.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه هم گفت: ائمه جمعه همواره در کنار دولتها به فکر گره گشایی از مشکلات مردم هستند.
حجت الاسلام عبودی خواستار توجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی به دفاتر ائمه جمعه شد.
استاندار هم، گفت: فلسفه وجودی این جلسه در راستای تحقق شعار وفاق ملی است.
یداله رحمانی با بیان اینکه توسعه بدون مشارکت همه آحاد جامعه محقق نمیشود، افزود: وحدت میان مسئولان موجب هم افزایی اجتماعی در جامعه و ناامیدی دشمنان میشود.
رحمانی با بیان اینکه در شرایط کنونی برگزاری این نشستها حائز اهمیت است، تاکید کرد: برای ایجاد طرحها راهی به جز جذب سرمایه گذار نداریم و تریبون نماز جمعه فرصت خوبی برای بیان ظرفیتها و همراه کردن مردم در سرمایه گذاری است.
رحمانی با اشاره به اینکه یکی از تئوریهای توسعه مناطق، ائمه جمعه، فرمانداران و نمایندگان مردم در مجلس هستند، گفت: هماهنگی میان این سه ضلع برای پیگیری امور گره گشا است.
استاندار عنوان کرد: مطالبات وخواستههای ائمه جمعه نکته برداری شده است و در شورای معاونان اهم فی الاهم میکنیم و به آنها رسیدگی میشود.
وی بیان کرد: اختصاص اعتبار به مصلیها و خانههای عالم در دستور کار سازمان مدیریت و برنامه ریزی قرار گیرد.
رحمانی با بیان اینکه با وجود توجهات نظام، اما با توجه به شرایط جغرافیایی هنوز محرومیتهایی در استان وجود دارد، گفت: برای ایجاد زیرساختهای استان در همه حوزهها به ۱۷۷ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
استاندار با بیان اینکه ۴۰ طرح بزرگ سرمایه گذاری را شناسایی کردیم، افزود: تقریبا یک یا دو طرح بزرگ را برای هر شهرستان تعریف کرده ایم.
وی با بیان اینکه تکمیل طرح های نیمه تمام گذشته در اولویت است، گفت: در صورتی که طرح جدیدی نیاز باشد تعریف میکنیم، اما نباید تحت تاثیر فشارها برای شروع طرح جدید باشیم.
وی با اشاره به وضعیت راهها گفت: ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر طول راههای استان است و برای ارتقاء راهها به ۶۶ همت نیاز است که اتصال به آزادراه از اولویت ها است.
رحمانی بر تعامل میان فرمانداران و ائمه جمعه تاکید کرد و افزود: ائمه جمعه از پروازی بودن مدیران انتقاد دارند که به فرمانداران اعلام شود محل سکونت آنها حتما در همان شهرستان باشد.
وی با اشاره به بیان مشکلات واحدهای صنعتی شهرهای استان در این نشست گفت: خوشبختانه بستر برای سرمایه گذاری در حوزه معادن فراهم شده است.
وی بیان کرد: نشستهای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به صورت هفتگی برگزار میشود و تاکنون حدود ۳۰ طرح بررسی و ۱۵۰ مورد مصوبه داشتیم که همگی در دست پیگیری است.
استاندار در خصوص مطالبه شهرستان شدن چند بخش استان هم گفت: این موضوع در هیات دولت در دست بررسی است.
وی در خصوص مشکل آنتن دهی که مطالبه ائمه جمعه بود، هم گفت: در سفر وزیر ارتباطات به استان همه مسائل مربوط به اطلاعات و ارتباطات بیان شد.
وی بیان کرد: برای آبرسانی به روستاهای استان مبلغ ۳۳۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده است که ۱۰ درصد اعتباراتِ مورد نیاز است، اما با توجه به وضعیت خاص استان پاسخ نیست.
استاندار عنوان کرد: کمک به دفاتر ائمه جمعه مورد توجه باشد، ضمن اینکه توسعه ادارات در شهرستانها را به جد پیگیری میکنیم
شاهینی رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای رفع نیازهای استان در ۲۱ فصل ۱۷۷ هزار میلیارد تومان پول نیاز داریم.
وی افزود: برای اتمام پروژههای موجود ۳۵ همت پول نیاز است
شاهینی بیان کرد: اعتبار استان در سال ۱۴۰۱، هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است و در سال ۱۴۰۳ به سه هزار و ۳۰۰ میلیارد افزایش یافت، اما کفاف نمیدهد.
وی ادامه داد: کل اعتبارات فرهنگی در سال ۱۴۰۱، ۹۰ میلیارد تومان بود که به ۲۳۸ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امسال هم ۳۴۴ میلیارد اعتبارات فرهنگی است که شاهد افزایش ۳.۸ برابری اعتبارات فرهنگی هستیم.
وی ادامه داد: در سفر دوم رئیس جمهور شهید از مجموع سه هزار میلیارد اعتبارات نفت ۶۰۰ میلیارد تومان به حوزههای فرهنگی اختصاص داده شد که ۶۶ میلیارد تومان به مصلیها اختصاص داده می شود.
شاهینی با بیان اینکه در اختصاص اعتبارات فرهنگی در سفر رئیس جمهور، اعتبارات استانی و بودجه نفت کوتاهی صورت نگرفت، اضافه کرد: به مناطق محروم توجه ویژهای شده است.