ممنوعیت انجام هرگونه پخت و پز غذا در داخل بوفه مدارس
پخت و پز غذا در داخل بوفه مدارس به خصوص برای موارد غیرمجاز ممنوع است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاوه بر این، موارد مجاز هم باید در آشپزخانه مورد تائید بهداشت آماده شود.
دکتر زهرا اباصلتی افزود: در بوفه مدارس باید موادغذایی بسته بندی شده دارای سیب سلامت و نشانگر رنگی عرضه شود و فروش انواع اجناس فله، ساندویچ الویه، سوسیس، همبرگر، فلافل، نوشابه، آبمیوه صنعتی و نوشیدنیهای گازدار، شکلات، آدامس، ژله و پاستیل در این مکان ممنوع است.
او ادامه داد: در بوفه مدارس به منظور حفظ سلامت دانشآموزان بر فروش محصولات سالمی همچون شیر ساده، کیکهای با شیرینی و کاکائوی کم، دوغ ساده و یا طعم دار بدون گاز، انواع مغزها، ساندویچهای خانگی مانند پنیر و کره، آش، خوراک لوبیا و عدسی و دیگر موارد مجاز تاکید میشود.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شهروندان خواست اگر شکایتی درخصوص موارد بهداشتی تغذیهای در مدارس دارند میتوانند از طریق مدیر مدرسه و یا اداره آموزش و پرورش پیگیری کنند.
تلفن ۳ رقمی ۱۹۰ بهداشت هم پاسخگوی شهروندان است.