پخش زنده
امروز: -
۸۷ درصد زبالههای عفونی در شهرستانهای نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه با روش های بهداشتی بی خطرسازی شده و سپس دفن میشوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: ۸۷ درصد مراکز بهداشتی و درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، مدیریت مطلوبی در زمینه تفکیک، جداسازی، جمعآوری و امحای پسماند پزشکی دارند و بقیه مراکز درمانی نیز باید به این سمت حرکت کنند.
دکتر علی اکبر محمدی همچنین مدیریت زبالههای عفونی در سطح مراکز بهداشتی و درمانی خصوصی از قبیل مطب ها، درمانگاهها، سونوگرافی و آزمایشگاه ها را از رسالت های مهم معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور برشمرد.
رییس مرکز بهداشت نیشابور افزود: کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی این دانشگاه بر نحوه دفع پسماند این مراکز نیز نظارت دارند.
دکتر علی اکبر محمدی گفت: برای ارتقای مدیریت پسماند پزشکی، از سازمان نظام پزشکی خواسته شده است که تمامی شرکتهای مورد تأیید با سایتهای بیخطرسازی پسماند پزشکی را معرفی کنند.
وی بر لزوم رعایت شیوه نامه های ابلاغی توسط همه واحدهای تولید پسماند خطرناک مانند دندان پزشکی ها، آزمایشگاه ها، سونوگرافی هاو غیره اشاره کرد و افزود: این مراکز موظف به بی خطرسازی پسماندهای عفونی خود هستند و می توانند با شرکت های معتبر و دارای مجوز این قرارداد را منعقد کنند.
رییس مرکز بهداشت نیشابور از همشهریان خواست هرگونه تخلف بهداشتی در خصوص پسماند های پزشکی را با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.