پخش زنده
امروز: -
دوره آموزشی آشنایی با استانداردهای بین المللی مواد غذایی و کمیتههای فنی متناظر در خوزستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل استاندارد خوزستان گفت : با توجه به لزوم توجه به مقوله استانداردسازی و اولویت دهی فعالیتهای پژوهشی دانشگاهها و مراکز پژوهشی به سمت کاربردی سازی دانش، تدوین استانداردهای بین المللی و مشارکت آینده نگرانه و نوآورانه در امر استانداردسازی و لزوم توسعه فعالیتهای استاندارد سازی بینالمللی بین گروههای ذینفع و ذیربط، در راستای جلب مشارکت موثر در تدوین استانداردهای منطقهای - بینالمللی و کاربرد گسترده استانداردهای بینالمللی در عرصه تجارت جهانی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز دوره آموزشی آشنایی با استانداردهای بینالمللی مواد غذایی و کمیتههای فنی متناظر به صورت مجازی برگزار شد.
این دوره آموزشی با ارائه مینا دایی، مسئول مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بینالمللی برگزار شد.
در ادامه این دوره آموزشی با توضیحات مشروح در خصوص آشنایی با تدوین استانداردهای ملی و بین المللی، سطح بندی استانداردها، معرفی پورتال سازمان ملی استاندارد و وظایف اصلی آن، کمیتههای فنی متناظر، استانداردهای بینالمللی مواد عذایی، سازمانهای بینالمللی استانداردسازی ISO، CODEX و ... و مراحل تدوین استانداردهای بینالمللی ادامه یافت.