پخش زنده
امروز: -
بنیاد ادلمن (Edelman trust)، در گزارشی اعلام کرد در میان ۲۸ کشور غربی مورد مطالعه، رسانههای انگلیس با فقط ۳۱ درصد، کمترین اعتماد را در میان مخاطبان این کشورها داشتهاند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، از لندن، سال گذشته میلادی در حالی به تازگی به پایان رسید که حمایت نظام انگلیس از اسرائیل، به ویژه حمایت سیاستمداران و رسانه های این کشور از نسل کشی صهیونیست ها در فلسطین، آشکارتر و رسانه های این کشور بی اعتبارتر شدند. موضوعی که فعالان مدنی در انگلیس بر آن تاکید دارند.
الکس گوردون فعال مدنی و رئیس اتحادیه کارگران راه آهن انگلیس در این باره میگوید: رسانههای بریتانیایی، از جمله بی بی سی را ما بازوی عقیدتی و رسانهای نظام این کشور و نیز امپریالیسم آمریکا در بریتانیا میدانیم. بنابر این ما مردم و به ویژه صلح طلبان انتظار نداریم که صدای ما در رسانههای بریتانیا شنیده شود. ما از راههای دیگر از جمله در مصاحبه با رسانههای خارجی، فعالیت در شبکههای اجتماعی و دیگر اقدامات تلاش میکنیم صدایمان را به مردم جهان برسانیم و صلح خواهی را به خواست عمومی مبدل کنیم، زیرا بی بی سی، در جبهه مخالف ما مردم قرار دارد.
در یکی از نشستهای ضدجنگ در لندن، خانم لیندزی جرمن چهره مشهور صلح طلب در انگلیس، در ارزیابی نقادانه درباره عملکرد رسانههای انگلیسی از جمله بی بی سی به ویژه درباره فلسطین، اینچنین میگوید: بی بی سی میخواهد موضوع فلسطین را کم اهمیت و غیر قابل اعتنا نشان دهد و به همین علت، فلسطین در صدر خبرها نیست. بی بی سی به جای فلسطین تلاش میکند موضوعات کم اهمیت یا بی اهمیت را در صدراخبار بیاورد، اما ما باید با برجسته کردن موضوع فلسطین، فشارها بر رسانههای بریتانیا را افزایش دهیم. رسانههای بریتانیایی از جمله بی بی سی تمایلی به گزارش فجایع در فلسطین ندارند. ما نباید به رسانههای بریتانیایی اجازه دهیم بیش از این با فلسطینیان دشمنی و از صهیونیستها حمایت کنند.
از آغاز نسل کشی اسراییل با کمکهای نظامی، سیاسی و رسانهای غرب، دهها تظاهرات در اعتراض به سیاستهای بی بی سی در لاپوشانی فجایع غزه و رویکرد حمایتی از رژیم اسراییل با حضور قشرهای مختلف مردم در برابر ساختمان مرکزی بی بی سی برگزار شد و معترضان اقدامات بی بی سی را شرم آور دانستند.
مجلس انگلیس به تازگی در گزارشی اذعان کرد اعتماد مخاطبان به رسانههای خبری انگلیس از دهه ۱۹۸۰ میلادی تا کنون به سرعت در حال نزول بوده است و آفکام، نهاد ناظر بر رسانهها در این کشور نیز اعلام کرد تلویزیون، دیگر منبع اصلی دریافت اخبار در این کشور محسوب نمیشود.
بنیاد ادلمن (Edelman trust)، در گزارشی اعلام کرد در میان ۲۸ کشور غربی مورد مطالعه، رسانههای انگلیس با فقط ۳۱ درصد، کمترین اعتماد را در میان مخاطبان این کشورها داشتهاند.
اظهارات:
۱ – الکس گوردون - فعال مدنی در انگلیس
۲ – لیندزی جرمن - تحلیلگر مسائل سیاسی در انگلیس