پخش زنده
امروز: -
استاندار قم در جلسه شورای توسعه برنامهریزی و توسعه گفت: ادارت حتی اگر کمکی هم به برگزاری جشنهای نیمه شعبان میکنند نباید اسمی از خود به میان بیاورند چرا که نباید نیمه شعبان را دولتی کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، استاندار قم در جلسه شورای توسعه برنامهریزی و توسعه استان با بیان اینکه جشنهای نیمه شعبان نباید از حالت مردمی خارج شود گفت: هیچ ادارهای حتی اگر کمکی هم به برگزاری باشکوه جشنهای نیمه شعبان میکند نباید اسمی از خود به میان بیاورد چرا که نباید نیمه شعبان را دولتی کنیم.
اکبر بهنامجو بر تقویت برگزاری جشنهای ایام نیمه شعبان تاکید کرد و افزود: مسیر بلوار پیامبر اعظم مانند سالهای گذشته محور اصلی برگزاری جشنهای نیمه شعبان است، اما باید خیرین را نیز به میدان آورد و جشنهای داخل شهرها و مساجد نیز باشکوه برگزار شوند.
معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم نیز در این جلسه از بسیج همه امکانات برای برگزاری باشکوه جشنهای نیمه شعبان خبر داد و گفت: بخشی از توان خود را برای برگزاری جشنهای نیمه شعبان در سطح شهر متمرکز کردهایم و امسال ۲۰۰ مسجد و ۲۰۰ مدرسه محل اسکان و پذیرایی از زائران ایام نیمه شعبان خواهد بود.
حجت الاسلام سید اسماعیل حسینی مقدم بر برگزاری جشنهای نیمه شعبان در محلات و مساجد تاکید کرد و گفت: تمام تلاش ما این است که هزینه برگزاری این جشنها توسط اهالی و هیئت امنای مساجد تامین شود و از این فرصت طلایی برای ایجاد نشاط هرچه بیشتر و و پیوند عمیقتر مردم با امام زمان استفاده کنیم.
در این جلسه همچنین توزیع اعتبارات دستگاهها برای توسعه فرهنگی و خدمات زیارت از محل تملک داراییهای سرمایهداری به مبلغ ۸۵۴ میلیارد ریال مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
محمدجوادشاکرآرانی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هم به هزینه کرد این اعتبارات برای توسعه فعالیتهای فرهنگی و خدمات زیارتی جدول اشاره کرد و گفت: تجهیز کمپینگ بوستان نیایش برای اسکان زائران مسجد جمکران، تکمیل سرویسهای بهداشتی بلوار پیامبر اعظم، تکمیل زائرسرای امامزاده جمال، آبرسانی و بهسازی سرویسهای بهداشتی امامزاده جعفر راهجرد و... از جمله طرحهایی است که با این اعتبار تکمیل خواهند شد.
بررسی واگذاری صد هکتار از اراضی حاشیه بزرگراه قم تهران به سرمایهگذاران بخش گردشگری از جمله دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بر برنامهریزی دقیق در واگذاری این اراضی تاکید کرد و گفت: این زمینها نباید به طرحهای غیر عملیاتی واگذار گردد چرا که زمین بعد از مدتی تبدیل به طرحی متروکه و غیر قابل بهرهبرداری میشود.
وی افزود: سرمایهگذار باید وسع سنجی شود و در واگذاریها باید آمایش سرزمینی نیز در نظر گرفته شود.
استاندار قم هم در این زمینه به کمبود مراکز اقامتی در استان قم اشاره کرد و گفت: باید از واگذاری زمینهای بزرگ بدون سنجش توان واقعی سرمایهگذار پرهیز کنیم.
بهنام جو افزود: ما در قم به مراکز اقامتی نیاز داریم، اما در اجرای این طرحها باید توجیه اقتصادی پروژه در نظر گرفته شود.