پخش زنده
امروز: -
جشنواره غذاهای سنتی و بومی محلی درچه در باغ بانوان شهرداری این شهر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ سید محسن تجویدی شهردار درچه گفت: در این جشنواره که با هدف احیای فرهنگ غنی سنتی و بومی مردمان شهر درچه در طبخ غذاهای سالم و مغزی سنتی برگزار شد، ۳۴ نفر از بانوان غذاهای بومی و محلی را پختند و عرضه کردند.
مریم سلیمانی عضو شورای اسلامی شهر درچه نیز گفت: در این جشنواره سه نوع غذای بومی محلی شهر درچه شامل قیمه ریزه، کوفته سبزی و گُندی ارائه شد.
وی گفت: در این جشنواره از سه نفر از بانوان تجلیل و به شرکت کنندگان هدایایی اهدا شد.
فاطمه سادات میر عنایتی مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمینی شهر و از داوران این جشنواره هم گفت: نوع روش طبخ غذا، ظروف مورد استفاده در طبخ و مواد غذایی مصرفی در این سه نوع غذا از مهمترین ملاکهای انتخاب و برتری شرکت کنندگان بود.