روند توسعه در بخش کشاورزی با هدف آگاهی بخشی و ایجاد امید در جامعه اطلاع رسانی شود
پنجمین جلسه شورای هماهنگی بخش کشاورزی ارومیه به ریاست فرماندار این شهرستان و با حضور مسئولان و کارشناسان مرتبط با بخش کشاورزی در سالن جلسات شهید سلیمانی فرمانداری برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،غلامحسین عماری، فرماندار ارومیه در این جلسه با ابراز رضایت از برگزاری جلسات به صورت کارشناسی و تحلیلهای عمیق، گفت: موضوعات مطرح شده در جلسات باید به صورت تخصصی و بر اساس دادهها و شواهد کارشناسی باشد و مدیران به عنوان متولیان برنامهریزی و تصمیمگیری باید به عمق مسائل و روندهای موجود در بخش کشاورزی آگاه باشند.
وی با اشاره به اهمیت نقش بخش کشاورزی در تأمین امنیت غذایی و ایمنی محصولات گیاهی، افزود: فعالیتهای صورت گرفته در راستای افزایش تولید و تنظیم بازار محصولات کشاورزی باید به صورت مستمر اطلاعرسانی شود تا ضمن ایجاد امید در جامعه هدف، روند توسعه در این بخش نمایان شود.
در ادامه، پرویز امجدی، مدیر جهاد کشاورزی ارومیه ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده در راستای سلامت محصولات تولیدی، مبارزه با آفات قرنطینهای و عمومی، معرفی ظرفیتهای صنایع تبدیلی و تکمیلی و همچنین وضعیت سیستمهای آبیاری شهرستان بر لزوم همافزایی و همکاری بین دستگاههای مختلف برای حل مشکلات موجود در این بخش تاکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا در کنار بهبود عملکرد بخش کشاورزی، توان تولیدی و اشتغالزایی این بخش را ارتقا دهیم.
وی با اشاره به گزارش مصوبات جلسه قبل، خاطرنشان کرد: در راستای بهبود عملکرد بخش کشاورزی، در سطح شهرستان اقدامات موثری در خصوص استفاده بهینه از منابع آب، توسعه صنایع تبدیلی، افزایش ضریب مکانیزاسیون و تغییر الگوی کشت و مقابله با عوامل خسارتزای گیاهی صورت گرفته است.
در این جلسه مقرر گردید در راستای اطلاعرسانی هرچه بهتر و آگاهسازی عموم مردم از دستاوردها و ظرفیتهای موجود، تورهای رسانهای برای بازدید از صنایع تبدیلی و تکمیلی و شبکه آبیاری بخش کشاورزی شهرستان ارومیه با هدف معرفی ظرفیتها و پتانسیلهای این بخش به رسانهها و جامعه هدف برگزار شود.
همچنین در این جلسه گزارشی مبسوط از روند تغییرات اقلیمی و تأثیرات آن بر تغییرات آب و هوایی، عملکرد تولیدات کشاورزی و مواجهه با آفات و بیماریهای گیاهی ارائه شد.
شوراهای هماهنگی بخش کشاورزی با هدف برنامهریزی و تصمیمگیری برای ارتقای کیفیت و کمیت تولیدات کشاورزی و رفع چالشهای این بخش تشکیل میشوند.