پخش زنده
امروز: -
امسال تولید گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری در مقایسه با سال گذشته ۱۸ درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل استان گفت: از مجموع جوجهریزی صورت گرفته در ۹ ماهه امسال، ۲۳ هزار تن گوشت گرم تولید شده است.
عسگری افزود: درنه ماهه امسال ۱۲ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۷۰۰ قطعه جوجهریزی در مرغداریهای استان صورت گرفته است.
وی در خصوص جوجهریزی دیماه امسال، افزود: از ۵۴۲ هزار و ۶۷۵قطعه تولید شده پیش بینی میشود تا پایان دی بتوان یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان داشته باشیم.