افزایش حقوق و بیمه دستیاران علوم پزشکی رسیدگی شود
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: دستیاران علوم پزشکی حق بیمه و سنوات دارند و در بودجه ۱۴۰۴ هم دیده شده است و امیدواریم در قوانین دائمی کشور هم لحاظ شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ جلیل حسینی در نشست خبری امروز افزود: با کمبود بودجه مواجه هستیم و علاوه بر مشکل کارانه پرستاران، سایر گروههای درمانی هم توقعاتی دارند که باید رسیدگی شود.
وی گفت: افزایش سطح حقوق دستیاران باید رسیدگی شود چراکه سهم سلامت از GDP به خوبی محقق نشده در حد زیر ۴ درصد است در حالیکه باید بالای ۷ درصد اختصاص مییافت.
وی اضافه کرد: پرداخت نامنظم دانشگاهها وابسته به بدهکاری دانشگاه هاست در حال حاضر ۹۵ هزار میلیارد تومان مجموع بدهی دانشگاههای علوم پزشکی برآورد شده است و باید در بودجه ۱۴۰۴ تا حدود۸۰ هزار میلیارد تومان آن تامین شود.
وی اظهار کرد: کسانی که برای دورههای آموزشی به تحصیل در خارج بپردازند برای گذراندن سایر دورههای آموزش ملزم به گذراندن طرح در مناطق مورد نظر دانشگاههای علوم پزشکی هستند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: مراحل قانونی سایر تعهدات در حال بررسی است و به موقع اطلاع رسانی خواهد شد.
حسینی ادامه داد: تعهداتی برای فراگیران داریم که به هیچ وجه قابل آزادسازی نیست و فردی که آموزش دیده باید طرح خود را بگذراند؛ اما سایر تعهدات غیر از طرح نیروی انسانی در زمانهای مختلف رقمهای متفاوتی برای آزاد سازی داشته لذا ما سعی کردیم زمینه آزاد سازی تعهدات را فراهم کنیم.
حسینی ادامه داد: رتبه دانشگاههای علوم پزشکی بر اساس فدراسیون جامع آموزش پزشکی جهان، ۶ ماه دانشگاههای ایران را بررسی کرده و آن را در سطح خیلی خوب ارزیابی کرده است.
وی گفت: پزشکان ما مورد علاقه بیماران سایر کشورها هستند و به همین علت به ایران مراجعه میکنند.
جلیل حسینی در ادامه نشست خبری با اشاره به گزارشات بدست آمده از وضعیت آموزش دانشجویان با افزایش ظرفیت پزشک گفت: اگر سهم سلامت از GDP که ۷ درصد است محقق شود پزشکی خانواده، نظام ارجاع و دسترسی عادلانه به خدمات محقق میشود و دیگر نیاز به طرحهای مقطعی و غیر کارشناسی نیست.
وی گفت: تا کنون هدف افزایش ظرفیت پزشکی به صورت ۷۶ درصد در دندانپزشکی و ۷۴ درصد در پزشکی محقق شده است و این طرح در سال ۱۴۰۴ متوقف میشود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: خودکشی در جامعه پزشکی وجود دارد و کمیتهای برای بررسی سلامت روان و خودکشی با حضور مسئولین نظام پزشکی و وزارت بهداشت و دانشگاهها تشکیل شده است.
سید جلیل حسینی ادامه داد: طبق برنامه هفتم در رشتههای تخصصی باید ۱۲ درصد افزایش ظرفیت داشته باشیم ما هم عمل کردیم.