پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان گفت: از ابتدای سرشماری عمومی کشاورزی تا پایان این طرح، اطلاعات ۱۲۰ بهره بردار توسط ماموران آمارگیر این استان اخذ و ثبت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کردستان ، اکبر محمدی با بیان اینکه این تعداد معادل ۱۰۶ درصد از کل بهره برداران استان است، افزود: این میزان در سطح ملی ۹۰ درصد است و در استان کردستان هزار و ۸۸۶ روستا داریم که ۲۱۳ روستا خالی از سکنه است و آمارگیران در قالب این طرح به هزار و ۶۷۳ روستا مراجعه کردند که هزار و ۶۶۵ روستا تمام شماری و هشت روستا بر اساس لیست منتخب بود.
وی با بیان اینکه بر اساس تعاریف، مفاهیم و استاندارهای مرکز آمار ایران، یک بهره بردار کشاورزی ممکن است در بیش از یک فعالیت از فعالیتهای بخش کشاورزی مشغول به فعالیت باشد، افزود: ممکن است یک بهره بردار کشاورزی علاوه بر زراعت در باغداری یا سایر فعالیتهای بخش کشاورزی نیز فعالیت کند.
جانشین رئیس ستاد هماهنگی و مدیراجرای سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در استان کردستان با بیان اینکه بیش از ۳۴۹ رده اجرایی (شامل ۱۰۸ آمارگیر) در اجرای این طرح غعالیت داشتند، ادامه داد: ۳۳ نقطه شهری نیز در قالب این طرح سرشماری میدانی و تلفنی شد که ۱۰۸ آمارگیر شامل ۱.۱ مامور میدانی و هفت تلفنی در ۲۸۷ حوزه، آمار فعالیتهای ۹ گانه کشاورزی را جمع آوری کردند.
محمدی ادامه داد: سرشماری عمومی کشاورزی سال۱۴۰۳ در استان کردستان به صورت ترکیبی (حضوری و تلفنی) انجام شد.
جانشین رئیس ستاد هماهنگی و مدیراجرای سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در استان کردستان با بیان اینکه در آخرین سرشماری عمومی کشاورزی (سال ۱۳۹۳) اطلاعات تعداد ۱۱۳ هزار و ۱۶۸ بهره بردار در کردستان جمع آوری شده بود، ادامه داد: پیش بینی امسال جمع آوری اطلاعات ۱۲۳ هزار بهره بردار بود که ۱۲۰ هزار نفر محقق شد.
محمدی با اشاره به افزایش ۶ درصدی تعداد بهره برداران بخش کشاورزی در مقایسه با سال قبل، اظهار کرد: بیشترین افزایش در حوزه باغات بوده است که مقداری غیرمتعارف به نظر میآید و به نظر میرسد که تغییر کرابری زیادی در این حوزه اتفاق افتاه و زنگ هشداری درباره افزایش خانه باغهاست.
به گفته وی، کردستان از ۱۰ استان برتر اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با تاکید بر اینکه در حوزه نظام برنامه ریزی، داشتن اطلاعات دقیق برای برنامه ریزی ضروری است، ادامه داد: اطلاعات جمع آوری شده میتواند در رفع مشکلات بخش کشاورزی در زمینه تناسب الگوی کشت با منابع، حفاظت از داشتههای زیست محیطی و لزوم امنیت پایدار غذایی را با برنامه ریزی اساسی برای تقویم کشت مناسب، برطرف کند.
محمدی با تاکید بر اینکه طبق ماده ۷ قانون مرکز آمار ایران، آمار و اطلاعاتی که ضمن آمارگیریهای مختلف از افراد و مؤسسات جمعآوری میشود محرمانه خواهد بود و در تهیه آمارهای کلی و عمومی مورد استفاده قرار نمیگیرد، خاطر نشان کرد: استفاده و مطالبه و استناد به اطلاعات جمعآوری شده از افراد و مؤسسات به هیچ وجه در مراجع قضائی، اداری و مالیاتی و نظایر آن مجاز نمیباشد.
سرشماری عمومی کشاورزی سال۱۴۰۳ با فرمان ریاست جمهوری از ۱۲ آبان آغاز شده و تا ۲۹۲۶ آذرماه سال جاری به مدت ۴۸ روز در استان کردستان همزمان با کل کشور در حال اجراست.