نخستین بیمه تخصصی در راه است
مدیر عامل جدید شرکت بیمه ایران با اشاره به ضرورت شفاف سازی اطلاعات ، فروش به موقع و به هنگام بیمه نامه را از برنامه های تازه شرکت اعلام کرد و گفت: مهم ترین رسالت ما افزایش تنوع و کیفیت خدمات بیمه ای است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، محمود امرالهی در نشست خبری در وزارت امور اقتصادی و دارایی به مناسبت دهه فجر گفت: برخورداری بیش از 50 درصدی سبد خدمات بیمه ای کشور و نقش رهبری بازار بیمه از ارزش های بیمه ایران است.
وی با اشاره به تأسیس شرکت سهامی بیمه ایران در 16 شهریور 1314 گفت : این شرکت هم اکنون با 8 هزار نماینده حقیقی و حقوقی بیش از 5 هزار نیروی انسانی توانمند در همه سطوح اقتصادی فعالیت دارد و به طور مطلوب به ارائه خدمات می پردازد.
وی تأکید جدی بر توسعه بیمه زندگی را از دیگر برنامه های خود بیان و تأکید کرد: در صددیم امسال نخستین بیمه تخصصی کشور را راه اندازی کنیم.
مدیر عامل جدید بیمه ایران با یادآوری اینکه هم اکنون بیش از شش میلیون نفر از بیمه نامه زندگی برخوردارند ، ابراز امیدواری کرد با توجه به جمعیت جوان کشور ، استقبال از این نوع بیمه نامه هم بیشتر شود که منافع آن می تواند صرف سرمایه گذاری در حوزه های نفت ، گاز ، پتروشیمی و معدن شود و نقش مهمی در اشتغالزایی ایفا کند.
وی تعریف ابزارهای جدید بیمه ای و تبدیل به اوراق بهادار ، مدیریت ریسک های بیمه و تنوع ابزارهای مالی در بازار سرمایه را از دیگر اولویت های کاری خود برشمرد و گفت: با همکاری و مشارکت دیگر شرکت های بیمه ای در شکل گیری کنسرسیوم ، ریسک های بزرگ را پوشش بیمه ای خواهیم کرد.
وی اعتقاد بر کار جمعی و برون سپاری اموری را که امکان واگذاری آن به سایر بخش ها ، شرکت ها و ارزیابان خسارت وجود دارد ، در جهت کاهش حجم دولت اعلام کرد.
امراللهی یادآور شد : آموزش حرفه ای و گسترده همکاران و ایجاد توسعه فرهنگ بیمه در جامعه به ویژه در مناطق دوردست و قشر آسیب پذیر از دیگر اقدامات شرکت بیمه ایران خواهد بود.
محمد حیدری عضو هیئت مدیره شرکت بیمه ایران نیز گفت: در نه ماه امسال دوازده میلیون فقره بیمه نامه به ارزش 54 هزار میلیارد ریال صادر شده است.
وی گفت: در این مدت هشت میلیون فقره خسارت به ارزش 31 هزار میلیارد ریال پرداخت شده است ، 6 میلیون نفر تحت پوشش بیمه درمانی قرار گرفته اند.
حیدری اظهار داشت : این روند نشان می دهد تا پایان سال ارزش بیمه نامه های صادر شده به 65 هزار میلیارد ریال خواهد رسید.
وی مهندسی مجدد پرداخت خسارت سیار ، پرداخت ها و دریافت های الکترونیک و ایجاد بسترهای به روز ، خلاقیت و نوآوری را از اقدامات در دست بررسی شرکت بیمه اعلام کرد.
حیدری گفت: از آنجا که بیمه ایران برای تأسیس بانک منع قانونی دارد ، باید برای استفاده از ظرفیت های بانکهای موجود برنامه ریزی کنیم.
عضو هیئت مدیره بیمه ایران ، بیشتریی سهم پوشش بیمه درمانی بیمه ایران را در اختیار فرهنگیان دانست و گفت: هم اکنون دو و نیم میلیون نفر از فرهنگیان و خانواده های آنان تحت پوشش بیمه خدماتی درمانی بیمه ایران قرار دارند و در دوره جدید هم این روند بهبود می یابد.
وی درباره تأثیر کاهش تحریم ها بر بیمه ایران نیز گفت: با رفع تحریمها انتقال دانش مهمترین موضوعی است که از این پدیده وارداتی و جهانی شامل حال کشورمان خواهد شد.
وی مشکلات انتقال وجوه بانکی ناشی از تحریم ها را یادآور شد و گفت: با رفع تحریم ها بیمه گران اتکایی خارج کشور به راحتی می توانند از خدمات بیمه ای ما بهره مند شوند.