افزایش ۲۷ درصدی بیماریهای حاد تنفسی در نیشابور
بیماریهای حاد تنفسی در نیشابور۲۷ درصد افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت:رصد وضعیت آماری ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا در جمعیت نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه نشان از افزایش موارد شدید بیماری به ویژه در گروههای سنی کودکان و سالمندان دارد.
علی اکبر محمدی با اشاره به اینکه میزان آزمایشهای منتج به نتیجه مثبت کرونا در هفته آخر آذرماه ۴۱.۶ درصد و در زمان مشابه ماه قبل ۱۳.۷ درصد بوده است که حدود۲۷ درصد افزایش را نشان میدهد، افزود: درصد مثبت شدن نتایج آنفلوانزا نیز در آخر آذر ماه ۳۱.۳ درصد بوده که در مقایسه با آخر آبان (۵.۷ درصد) رشد ۲۵ درصدی در آنفلوآنزا را نشان میدهد.
رئیس مرکز بهداشت نیشابور گفت: این افزایش، حساسیت پیشگیری را در ابتلای به بیماران حاد تنفسی بهویژه در گروههای پرخطر، کودکان و سالمندان بیشتر نمایان میکند.
محمدی افزود: آنفلوانزا بیماری تنفسی بسیار واگیردار است که در فصلهای سرد سال بیشتر دیده میشود. از ابتدای مهر ماه تا پایان فروردین فصل آنفلوانزا محسوب میشود و موارد بیماری آنفلوانزا در این دوره بیشتر قابل مشاهده است.
وی گفت: آنفلوانزا زمانی اتفاق میافتد که ویروسهای آنفلوانزا در بینی، گلو یا ریههای یک فرد وارد شده و علائم آنفلوانزا به طور ناگهانی در بدن فرد ظاهر میشوند. اکثر افراد معمولا در عرض ۷-۱۰ روز بدون هیچ مشکلی از درگیری بیماری آنفلوانزا، بهبود مییابند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند به دلیل بیماری خاص یا مصرف دارو، مبتلایان به آسم، دیابت جزو گروه پر خطر هستند.
محمدی علائم شایع بیماریهای حاد ویروسی دستگاه تنفسی را شامل عطسه، سرفه، تب و لرز، بدن درد، سردرد، گلودرد، آبریزش بینی، ضعف و بی حالی، بیاشتهایی و در برخی موارد تهوع و استفراغ عنوان کرد.