پخش زنده
امروز: -
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی از تدوین برنامه جامع برای تولید برق هستهای در کشور خبر داد و گفت: تا ۲ دهه آینده ۲۰ درصد برق کشور از طریق فناوری هستهای تامین خواهد شد.
معاون برنامه ریزی سازمان انرژی اتمی در جشنواره قدردانی از پژوهشگران برتر دانشگاه کاشان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در اصفهان ؛ از تولید سالانه ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای تا سال ۱۴۲۰ در کشورمان خبر داد و گفت: برنامه جامع برای تولید برق هستهای در کشور تدوین شده و با جدیت در حال اجراست و تا ۲ دهه آینده ۲۰ درصد برق کشور از طریق فناوری هستهای تامین خواهد شد.
محمدقنادی، تولید برق کنونی نیروگاه هستهای بوشهر را هزار مگاوات برشمرد و افزود:۲ نیروگاه دیگر در دست ساخت است که پنج سال دیگر وارد مدار تولید برق خواهد شد.
وی گفت:در حال حاضر یک نیروگاه هستهای در دارخوین و ۲ نیروگاه هستهای هم در بوشهر با هدف تامین برق مورد نیاز کشور در حال ساخت است.
معاون برنامه ریزی سازمان انرژی اتمی در خصوص ارتقای سلامت جامعه و امنیت عذایی، یکی از بزرگترین رسالتهای این سازمان را تامین سلامت انسانها دانست و افزود: در حال حاضر ۳۰ درصد محصولات کشاورزی از بین میرود که با راهاندازی سامانههای پرتودهی در سراسر کشور به دنبال بالا بردن عمر نگهداری این محصولات به عنوان یک وظیفه در سازمان انرژی اتمی هستیم.
قنادی گفت: در این راستا بالا بردن کیفیت محصولات کشاورزی و تامین سلامت تجهیزات پزشکی از طریق پرتودهی و همچنین تامین رادیوداروهای مورد نیاز در تشخیص و درمان انواع سرطان از جمله برنامههای صنعت هستهای کشور به سلامت جامعه است.
معاون برنامه ریزی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: ایران امروز در زمینه پزشکی هستهای و تولید رادیو داروها نیز حرف اول را در منطقه میزند.
قنادی با اشاره به نقش برجسته دانشگاههای کشور در تامین نیروی انسانی فناوریهای پیشرفته بهخصوص در صنعت هستهای، تاکید کرد: دانشگاهها بزرگترین منبع تامین نیروی انسانی برای توسعه فناوریهای پیشرفته هستند که یکی از آنها فناوری هستهای است.
وی ادامه داد: بزرگترین نیاز و اساس فعالیت در فناوریهای پیشرفته تامین نیروی انسانی متخصص است که دانشگاهها مسئولیت تربیت دانشجویان را برای آینده کشور دارند تا مفید واقع شوند.
معاون سازمان انرژی اتمی ایران امروز سهشنبه (۴ دیماه ۱۴۰۳) با هدف دیدار و گفتوگو با اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان، قدردانی از پژوهشگران برتر و توسعه همکاریهای علمی و پژوهشی به شهرستان کاشان سفر کرد.
در سفر معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران به کاشان، تفاهمنامه همکاری میان سازمان انرژی اتمی و دانشگاه کاشان به امضا رسید.
این تفاهم نامه همکاری در راستای اجرای سیاستهای کلی نظام مبتنی بر توسعه دانش و فناوری و بهرهبرداری همهجانبه از ظرفیت دانشگاهها، مراکز پژوهشی و اجرایی در توسعه صنعت کشور به امضا رسید.
از جمله اهداف تعیین شده در این تفاهمنامه میتوان به گسترش تعاملات، همکاریها و ایجاد همافزایی میان صنعت هستهای کشور و دانشگاه کاشان و استفاده از ظرفیتهای سختافزاری و نرمافزاری طرفین بهمنظور توسعه محصولات و فناوریهای پیشرفته، تکمیل چرخه تجاریسازی تحقیقات و دستاوردهای علمی اشاره کرد.