پخش زنده
امروز: -
سومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی در اهواز آغاز بکار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، با حضور جمعی از مسئولان، محققان و پژوهشگران و فعالان صنعت غذایی سومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی و همایش تجلیل از صنایع برتر تولیدی سلامت محور از دیروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آغاز شد .
دکتر مهدوی نیا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: شعار این کنگره سیستمهای غذایی پایدار، امنیت غذایی پایدار میباشد و پژوهشگران و شرکت کنندگان به ارائه مقالاتی در موضوعاتی از جمله نقش امنیت غذایی پایدار در کنترل بیماریهای غیر واگیر، سوءتغذیه و امنیت غذایی و سبد غذایی مطلوب در امنیت غذایی پایدار میپردازند.
دکتر ذاکر کیش، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز در این کنگره عنوان کرد: برگزاری سومین سومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی از دوجنبه بسیار مهم است نخست توجه به اهمیت تولید غذایی با کیفیت برای مردم و دوم معرفی ظرفیتهای استان خوزستان در بحش صنایع غذایی به سرمایه گذاران و شرکتهای بزرگ تولیدی میباشد.
سومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی تا فردا در اهواز ادامه دارد .