دانش بومی و ظرفیتهای علمی، بهره وری کشاورزی را افزایش می دهد
وزیر جهادکشاورزی گفت: با وجود مشکلاتی همچون ناترازی بخش انرژی، تغییر اقلیم و فرسایش خاک، بهره مندی از دانش بومی و ظرفیتهای علمی موجب ارتقا چشمگیر میزان بهره وری در بخش کشاورزی خواهد شد.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، غلامرضا نوری قزلجه گفت: شناسایی و استفاده بهینه از ظرفیتهای علمی، عامل اصلی برای ارتقای سطح کیفی محصولات و تامین امنیت غذایی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی روز دوشنبه در جمع رییس و اعضای هیات رییسه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران (مستقر در کرج) افزود: نقش مراکز علمی و دانشگاهی به ویژه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی در تحقق این اصل، بسیار مهم و قابل توجه است.
وی با تاکید بر ضرورت تجاری سازی ظرفیتهای علمی بخش کشاورزی، تصریح کرد: با وجود مشکلاتی همچون ناترازی بخش انرژی، تغییر اقلیم و فرسایش خاک، بهره مندی از دانش بومی و ظرفیتهای علمی موجب ارتقا چشمگیر میزان بهره وری در بخش کشاورزی خواهد شد.
نوری قزلجه با اشاره به وجود ۲ میلیارد متر مکعب آب شیرین در جنوب کشور که از دسترس خارج میشود، گفت: این مقدار آب را با مدیریت درست میتوانیم صرف تولید محصولات گرمسیری کنیم، محصولی که سالانه یک میلیارد دلار برای آن هزینه میشود.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه کمتر از ۲ درصد بذور کشاورزی موردنیاز کشور وارداتی است، اظهار کرد: بیشترین میزان بذور وارداتی در بخش سبزی و صیفی است.