فضاهای آموزشی بدون استفاده در روستاها، در اختیار دهیاران قرار گیرد
استاندار خراسان جنوبی: فضاهای آموزشی بدون استفاده در راستای توانمندی اقتصاد روستاها به صورت امانی در اختیار دهیاران قرار گیرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، استاندار در شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی تعلیم و تربیت است گفت:
تولید کنندگان مسکن ملی همزمان با احداث واحدهای مسکونی باید برای احداث فضاهای آموزشی نیز اقدام کنند.
آقای هاشمی افزود: پیشرفت هر جامعه با تفکر گروهی و خرد جمعی محقق میشود و با اقدامات جزیرهای و فردی نمیتوان کار انجام داد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هم گفت: حدود ۱۰ برنامه ابتکاری در حوزههای مختلف آموزشی، فرهنگی، تربیتی، پرورشی، ورزشی و سلامت برای اولین بار در کشور در خراسان جنوبی انجام شده است.
موسوی نژاد افزود: کسب ۲ هزار رتبه اول تا سوم کشور توسط دانش آموزان و فرهنگیان استان در مسابقات، جشنوارهها و همایشهای مختلف علمی، پژوهشی، آموزشی و پرورشی تنها بخش کوچکی از افتخارات دانش آموزان و فرهنگیان استان در عرصه ملی است.
وی گفت: کسب رتبههای تک رقمی در آزمونهای سراسری و بیش از ۶۰ مدال طلا، نقره و برنز در المپیادهای علمی و رشتههای مختلف ورزشی، اعم از گروهی و انفرادی از توفیقات دانش آموزان استان است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین از خرید تجهیزات آموزشی، کمک آموزشی و ورزشی برای مدارس استان با هزینه ۱۳ میلیارد تومان در سال گذشته و سال جاری خبر داد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هم گفت: سرانه فضای آموزشی در کشور ۴۹/۸ مترمربع و در استان ۷۷/۶ متر مربع است.
رخسارپور افزود: از نظر کلاس و فضاهای آموزشی فرسوده شهرستانهای قائنات با ۲۰۶ کلاس، بیرجند با ۱۴۲ کلاس و فردوس با ۱۰۵ کلاس درس فرسوده رتبههای اول تا سوم هستند.
وی گفت: در خراسان جنوبی مدرسه خشت و گلی و سنگی نداریم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همچنین گفت: عملیات ساخت یک مجموعه آموزشی در شمال شهر بیرجند که از ۳ سال قبل آغاز شده و هم اکنون ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که برای ادامه روند ساخت نیازمند اعتبارات بیشتری است.