• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۷۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

تولید پادپخش ۱۰۰ قسمتی مجموعه برنامه پرسمان قانون اساسی، در ایران صدا

معاون صدا در مراسم رونمایی از مجموعه پادپخش ۱۰۰ قسمتی برنامه پرسمان اساسی در ایران صدا گفت: قانون اساسی زیر ساخت‌های خوبی برای کشور فراهم آورده از این رو ایران‌صدا تلاش کرده تا با تولید مجموعه پادپخش به تبیین قانون اساسی بپردازد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ همزمان با سالروز تصویب قانون اساسی از مجموعه ۱۰۰ قسمتی برنامه پرسمان اساسی ایران‌صدا رونمایی شد.

علی بخشی‌زاده معاون صدای رسانه ملی در این مراسم با اشاره به اینکه در گذشته اقدامات گسترده برای حفظ سرمایه اجتماعی انجام شده، گفت: ما در جنگ نابرابر و ترکیبی هستیم که نورافکن دشمن به سمت کاستی‌های ما رفته و آنها را بزرگ‌نمایی می‌کند، اما رسانه ملی تلاش دارد با بهره بردن از راهکار‌های مناسب رسانه‌ای مقابل دشمن بایستد. ضرورت دارد ما در حوزه قانون اساسی اقدامات ویژه‌ای انجام بدهیم. تا به امروز کار‌های کمی انجام شده است. از این رو ایران‌صدا تلاش کرد با تهیه مجموعه ۱۰۰ قسمتی برنامه پرسمان اساسی پاسخگوی سئوالات مخاطبان باشد. 

وی ادامه داد: این مجموعه پادپخش که اقدام ارزشمندی بود که ایران‌صدا انجام داده، پاسخگوی شبهات در این حوزه هم است. از سوی دیگر معاونت صدای رسانه ملی آماده همکاری برای ترویج و تبیین قانون اساسی است، زیرا قانون اساسی سامان‌دهنده قوا و دستگاه‌ها در کشور است. بیش از ۴۵ سال از استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران می‌گذرد و کشور با وجود پیش آمدن شرایط سخت، همیشه راهکاری داشته است.

معاون صدا افزود: سازمان صدا و سیما شامل ۱۶۵ شبکه رادیویی و تلویزیونی است که عمومی و اختصاصی بوده و با توجه به شرایط مخاطبان می‌تواند در حوزه قانون اساسی برنامه‌های متفاوت بسازد. از این رو باید در سطح ملی فضایی را ایجاد کرد تا به قانون مراجعه شود. قانون اساسی زیر ساخت‌های خوبی برای کشور فراهم آورده و برای شرایط مختلف پیش‌بینی‌های لازم را کرده است. همچنین در قانون اساسی درباره حقوق ملت سخن گفته شده است. 

وی با بیان اینکه شورای نگهبان باید در فضای مجازی حضور داشته باشد، ادامه داد: مخاطبان در حال حاضر بیشترین اطلاعات را از فضای مجازی دریافت می‌کند؛ بنابراین ضرورت دارد در این بخش حضور پررنگی داشت. از سوی دیگر روایت گری منطقی منطبق بر نیاز مخاطبان نقطه شروع است و ما با نقطه مطلوب فاصله داریم.

تولید پادپخش ۱۰۰ قسمتی مجموعه برنامه پرسمان قانون اساسی، در ایران صدا ***

در ادامه این مراسم طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان بیان داشت: قانون اساسی سند انسجام ملی است و همه وظیفه داریم به ترویج و تبیین این قانون بپردازیم. قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران در ۴۵ سال گذشته آزمون خود را پس داده است. این قانون در عادی‌ترین شرایط حاکم بوده و در سخت‌ترین شرایط نیز امور را سامان بخشیده است. کشور با وجود قانون اساسی هیچگاه با بن‌بست مواجه نبوده است.

این عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه قانون اساسی عالی‌ترین سند حقوقی و میثاق ملی است، گفت: در هر کجا و در هر زمانی که به این قانون توجه کافی نشده است، با آسیب مواجه شده‌ایم.

وی قانون اساسی را دربرگیرنده مهمترین شاخص‌های حکمرانی، مبنایی‌ترین ضوابط حکومت‌داری و صلاحیت نهاد‌ها و دستگاه‌ها دانست و عنوان کرد: فصل حقوق ملت از وجوه قابل افتخار قانون اساسی است.

طحان‌نظیف در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته توسط معاونت صدای رسانه ملی و مجموعه ایران‌صدا برای ترویج و تبیین قانون اساسی، اظهار داشت: هنوز کار زیادی برای ترویج و تبیین قانون اساسی انجام نشده است. صدا و سیما نقش مهم و موثری در این رابطه دارد و امیدواریم همه در جهت تبیین و ترویج این قانون تلاش کنیم. در مجموع تلاش‌های ایران‌صدا در این حوزه قابل قدردانی است.

مهدی شاملو، مدیر ایران‌صدا نیز با بیان اینکه ایران‎صدا سال گذشته مجموعه کتاب‌های گویای قانون اساسی و مُحشای آن را با همکاری شورای نگهبان تولید کرد که با استقبال بالای مخاطبان روبرو شد. در قدم بعدی مقرر شد مجموعه‌ای گفتگو محور با هدف تبیین قانون اساسی و با نظارت اعضای شورای نگهبان تهیه شود.

فتاحی، قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان نیز در این مراسم از تولید کتاب صوتی متن قانون اساسی به زبان انگلیسی خبر داد.

قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان با اشاره به آثار تولید شده ازسوی مجموعه ایران‌صدا در حوزه قانون اساسی ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های معاونت صدای رسانه ملی با پژوهشکده شورای نگهبان افزایش یابد و شاهد ترویج قانون اساسی در رسانه‌ها باشیم.

وی عنوان کرد: قانون اساسی و دستاورد‌های آن نیازمند معرفی و تبیین است. پژوهشکده شورای نگهبان در کنار وظایف اصلی خود، ترویج قانون اساسی برای عموم مردم، کودکان و نوجوانان و در عرصه بین‌الملل را در دستور کار قرار داده است.

علاقه‌مندان برای شنیدن این برنامه‌ها به صفحه پادپخش ایران صدا مراجعه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)