استاندار:
خراسان رضوی نقطه کانونی برای پیشرفت کشور است
استاندار خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی نقطه کانونی برای پیشرفت کشور محسوب میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در نشست با مدیران رسانههای خراسان رضوی با اشاره به اینکه بینش مردم از وضعیت جامعه بیشتر شده است، گفت: در این استان ظرفیتهای فکری و نخبگانی زیادی داریم و این فضای رسانهای میتواند فاصلههای فکری مردم از وضعیت جامعه را کمتر کند.
او با بیان اینکه در خراسان رضوی اولویتهای همه حوزهها روشن است و باید این اولویتها به سرعت عملیاتی شود، به خدمات توسعهای در محورهای مواصلاتی به مشهد اشاره کرد و افزود: محور غرب همچون شهرستانهای سبزوار و نیشابور نیازمند توسعه حوزه خدماتی است، در محور جنوب خراسان، نیازمند توسعه کشاورزی و در شرق مشهد با وجود معادنی همچون سنگ آهن خواف، نیازمند توسعه معدنی هستیم.
مظفری افزود: دوغارون و سرخس، یکی از مهمترین شاهراههای توسعه صادراتی است و در شمال مشهد، صنایع بزرگ تولید مواد غذایی مستقر است، ضمن اینکه با وجود مزیت مهمی همچون پژوهشکده زعفران، صنایع مرتبط نیازمند توسعه است.
استاندار خراسان رضوی در ادامه تصریح کرد: توسعه زیرساختهای راه، جاده، راه آهن و شهر فرودگاهی، از برنامههای موردنظر است و کریدور (گذرگاه) شرق به غرب و شمال به جنوب که به خوبی از آن استفاده نشده است هم باید توسعه یابد.
وی افزود: بحث جدی کنونی، آزادراه مشهد به جنوب خراسان و مسیر تهران است که در دستور کار قرار گرفته و تامین مالی آن باید از راههای مختلف صورت بگیرد و تلاش میکنیم تا از هر فرصتی به خوبی استفاده کنیم.
بالاترین مقام اجرایی استان گفت: قطار سریع السیر مشهد-تهران، یکی از درخواستهای مردمی و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده که در خصوص تامین طرح و بودجه مالی آن کارهایی انجام شده است.
مظفری در این نشست به موضوع آب به عنوان یک دغدغه کلان اشاره کرد و گفت: موضوع انتقال آب با توجه به مشکلات فراوان، نیازمند برنامه ریزی جدی است و همه باید نسبت به آن، هدف گذاری دقیقی انجام دهند.
او در خصوص انتصاب مدیران در توسعه استان و کشور، تصریح کرد: لازم است مدیران با اهداف و سیاستهای دولت همفکر باشند و همه میتوانند در ساختارهای مختلف به توسعه نظام کمک کنند.
مظفری بر استفاده از توان تخصصی و فکری همه به ویژه رسانهها برای رفع مشکلات و برون رفت از بحران تاکید کرد و گفت: ۵۵۹ رسانه مجوز دار در استان وجود دارد، بر این اساس باید شورای مشورتی رسانهها با ایجاد اتاق فکر در استانداری شکل بگیرد؛ چون تنها راه برون رفت از بحران ها، وفاق ملی در کشور و استان است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به برگزاری اجلاس اکو در مشهد، آن را اتفاقی بزرگ خواند و گفت: این اجلاسیه میتواند ظرفیتهای استان را به خوبی نشان دهد.