پخش زنده
امروز: -
وزیر راه و شهرسازی گفت: همه فرآیندهای فرودگاهی اعم از رفاه ، امنیت و ایمنی شهروندان اصلی ترین موضوع هایی است که مورد بازنگری قرار می گیرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، عباس آخوندی در آیین معارفه مدیر عامل جدید شرکت فرودگاه های کشور (اسماعیل تبادار) گفت : ارتقای ایمنی فرودگاهها از موضوع های جدی است که تمام تلاش خود را برای آن بکار می گیریم.
وی با بیان اینکه فرآیند مدیریت فرودگاه ها در سراسر کشور از نظر رفاه شهروندی مورد بازنگری قرار می گیرد ، گفت: وقتی از ترمینال های مختلف فرودگاهها به سفر می رفتم با توجه به وضع آنها احساس شرمندگی کردم.
آخوندی با بیان اینکه موفقیت هر دولتی را با یک شاخص عمده و آن هم افزایش رفاه پایدار شهروندان می سنجیم ، گفت: در این بازنگری فرآیندهای کلی و جزئی بررسی می شود.
آخوندی به همکاری شیوه های متنوع حمل و نقل اشاره کرد و گفت: باید سیستم ترکیبی حمل و نقل دریایی ، زمینی ، ریلی و هوایی به وجود می آوریم.
وی افزود: هیچ دولتی بدون همکاری با حرفه ورزان موفق نمی شود و باید حرفه ورزان را برای پیشبرد اهداف به کار بگیریم.
آخوندی گفت: اساسنامه تشکیل شهر فرودگاهی امام به تصویب هیئت وزیران رسیده است و باید با کمک بخش خصوصی و سرمایه گذاری خارجی توسعه فرودگاه امام را پیش ببریم.
وی گفت: برای اقتصادی کردن فرودگاهها نیز برنامه ریزی می کنیم و اگر به مردم کمک کند ، آن را ادامه می دهیم.
وزیر راه گفت: صنعت هوانوردی سهم اندکی از صنعت حمل و نقل دارد اما چون در حوزه های مهم در بین الملل نقش ایفا می کند ، اهمیت اساسی دارد.
آخوندی گفت : معمولاً فرودگاه ها پیشانی کشورها هستند و باید تلاش کنیم فرودگاه های آبرومند داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تلاشهای خوبی در فرودگاهها شده است ،گفت: زمانی خط هوایی ایران پنجمین خط هوایی جهان بود که مخالفان جمهوری اسلامی تلاش کردند این خط هوایی را زمین گیر کنند و پیشرفت نکند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: توسعه نیروی انسانی در فرودگاهها از کارهای مهمی است که باید صورت گیرد و فرودگاهها باید به سامانه های پیشرفته الکترونیکی مجهز شود.
در این مراسم از خدمات محمود رسولی نژاد مدیرعامل سابق قدردانی شد.
عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در حکم انتصاب اسماعیل تبادار به عنوان مدیرعامل جدید شرکت مادر تخصصی فرودگاه های کشور بر اجرای هفت راهبرد تاکید کرده است :
1- مهمترین ماموریت ما در دولت وضع و اجرای مقررات بهمنظور افزایش ایمنی، رفاه، بهبود کیفیت خدمات و حفاظت از حقوق شهروندان است. بنابراین در طراحی و بازنگری تمام سیاستها و فرایندهای عملیاتی در فرودگاههای کشور این شاخصها باید مورد توجه باشد.
2- ایمنی و استاندارد و قوانین غیرقابل شکست در عملیات هوانوردی است، از شرکت فرودگاهها انتظار میرود در برنامه ای مشخص برای ارتقای موقعیت ایران در سطح جهان اقدام شود.
3- همچنان که ماده 161 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد، سیاست دولت در حمل و نقل هوایی مبتنی بر آزادسازی و بیشینه کردن سهم بخش خصوصی در این صنعت است، در هر صورت لازمه این کار همکاری با حرفهورزان و سرمایهگذاران بخش خصوصی است.
4- ماده 166 قانون برنامه پنجم توسعه ماموریت سنگینی را بر دوش شرکت فرودگاههای کشور با تاسیس شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) و تبدیل کردن این فرودگاه به قطب اول حمل و نقل بار و قطب دوم حمل و نقل مسافری در منطقه گذاشته است.
این ماموریت باید با هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و همه فعالان حرفهیی تحقق یابد.
5- کمک در جهت یکپارچگی شبکه ارتباطات جاده ای و ریلی و تسهیل در دسترسی به فرودگاهها سهم بسزایی در آسایش مسافران و همچنین تسهیل در افزایش کارایی و بهرهوری حمل و نقل هوایی دارد.
6- ایجاد یکپارچگی در مدیریت فرودگاهها و توسعه ، تجهیز و مدرنسازی فرودگاههای کشور چه در بخش ناوبری و تجهیز فرودگاهها و چه در بخش ترمینال و رفاه مسافران و همچنین ساختمان های تخصصی و پشتیبانی حمل و نقل هوایی نیازمند سرمایهگذاری فراوانی است، با این وجود افزایش میزان بهرهوری از سرمایهگذاریهای انجامیافته باید در صدر فعالیتها قرار گیرد.
7- افزایش توان ملی در جهت فناوریهای جدید و ارتقای فناوریهای موجود و همچنین آموزش و توسعه نیروی انسانی در مدیریت فرودگاههای کشور در حوزههای عمومی و خصوصی باید مورد توجه باشد.
محمود رسولینژاد از اسفند سال 90 تاکنون مدیرعاملی شرکت فرودگاههای کشور را بر عهده داشته است.
ایمنی حمل و نقل هوایی ، مهم ترین اصل
مدیر عامل جدید شرکت فرودگاه های کشور تاکید کرد :ایمنی حمل و نقل هوایی ، مهم ترین اصل است و برای توسعه حمل و نقل هوایی و استفاده از موقعیت های ایران در منطقه برنامه ریزی می کنیم.
اسماعیل تبادار در مراسم تودیع مدیر عامل سابق شرکت فرودگاه های کشور که با حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی برگزار شد ، افزود: استفاده از تجهیزات و سیستم های ناوبری پیشرفته در فرودگاه های کشور مهم است و با استفاده از از نیروهای متخصص و تجهیزات جدید ناوبری ؛ ایمنی پروازهای هوایی کشور را تقویت می کنیم.
وی ساماندهی مشکلات فرودگاه مهرآباد را نیز ضرروی دانست و گفت: با توسعه پایانه ها و تجهیزات این موارد ساماندهی می شود.
تبادار با بیان آنکه بیشتر فرودگاه های کشور اقتصادی نیست ، گفت : جذب سرمایه گذاران حرفه ای ، فرودگاه های اختصاصی گسترش می یابد.
وی تعامل و همکاری با دیگر نهادها و سازمان ها در تمام فرودگاههای کشور را از اولویت های کاری شرکت فرودگاههای کشور اعلام کرد و گفت : تمام نهادها وسازمان های مستقر در فرودگاهها تلاش می کنند شهروندان ومسافران در فرودگاههای کشور و پروازهای هوایی از رفاه و آسایش بیشتری برخوردار شوند.
مدیرعامل سابق شرکت فرودگاههای کشور نیز گفت : در چهار سال اخیر 500 طرح عمرانی کوچک و بزرک در فرودگاههای کشور انجام و در مجموع هر سال حدود 200 میلیارد تومان در این بخش هزینه شده است.
محمود رسولی نژاد افزود: در این مدت هر سال حدود 60 تا 70 میلیارد تومان تجهیزات برای فرودگاههای کشور خریداری شده است و بزودی یک سیستم ناوبری پیشرفته در فرودگاه تبریز نصب خواهد شد.
مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور از تشکیل کارگروهی برای بررسی و رسیدگی به فرودگاه مهرآباد خبر داد و گفت: بیشتر فرودگاههای کشور اقتصادی نیست و برای توسعه و پیشرفت در این حوزه منابع مالی کافی نداریم که باید همه این امور ساماندهی شود.