حقوق پزشکان از ۴۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش خواهد یافت
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی، از اصلاح نظام پرداخت پزشکان از ابتدای سال ۹۳ خبر داد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد علی همتی با بیان اینکه در اصلاح نظام پرداخت تعرفه ها ، حقوق پزشکان از 40 تا 100 درصد افزایش خواهد یافت، گفت: با اجرای این طرح، میزان پرداختی ها برای پزشکان در مناطق محروم بیشتر از سایر مناطق خواهد بود .
وی با بیان اینکه با توجه به تخصص و موقعیت شهر این افزایش متفاوت خواهد بود، افزود: با این اقدام، شرایط خوبی برای حضور پزشکان در بیمارستان ها فراهم خواهد شد.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی درباره درمان بیماران خاص و پوشش بیمه ای آنان گفت: سازمان تامین اجتماعی 100 درصد هزینه های درمان بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی را پرداخت می کند.
وی افزود: پارسال ، سه هزار و 264 بیمار تالاسمی، 855 بیمار هموفیلی و 4004 بیمار دیالیزی درمان شدند .
همتی با بیان اینکه 90 درصد هزینه بیماران ام اس و 90 درصد داروی بیماران سرطانی پرداخت می شود، گفت: رادیوتراپی برای این افراد نیز 100 درصد رایگان است.
وی با اشاره به اینکه سالمندی یکی از چالش های پیش روی سازمان تامین اجتماعی در سالهای آتی خواهد بود از راه اندازی مراکز طب سالمندی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: بر همین اساس این مراکز برای تکریم بازنشستگان و مستمری بگیران و ارائه خدمات بهتر و سریع تر تشکیل می شود.
همتی از به روز شدن پرداخت مطالبات داروخانه های طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: همچنین مطالبات تمامی بیمارستان ها، درمانگاه ها و مراکز پاراکلینیک تا مرداد پرداخت که البته در برخی از استان ها مطالبات شهریور نیز پرداخت شده است.
وی افزود: در سه ماه گذشته، 1800میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد پرداخت شده است.
پرداخت هزینه ایاب و ذهاب بیماران تامین اجتماعی
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت : به زودی نظام ارجاع در بیمارستان های ملکی این سازمان اجرایی می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد علی همتی افزود: در این طرح حتی پرداخت هزینه ایاب و ذهاب بیماران زیرپوشش سازمان تامین اجتماعی نیز پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه اجرای نظام ارجاع داخلی که مدتها فراموش شده بود یکی از اولویت های سازمان تامین اجتماعی است، گفت: با اجرای این طرح بیماران در یک زنجیره قرار می گیرند طوری که ابتدا به پزشک عمومی، متخصص، بیمارستان و سپس به بیمارستان فوق تخصصی میلاد فرستاده می شوند.
همتی تاکید کرد : بیمارستان میلاد آخرین مرحله نظام ارجاع در سازمان تامین اجتماعی به شمار می رود.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی از تدوین دستورالعمل نظام ارجاع در این سازمان خبر داد و گفت : تلاش می کنیم این طرح در تمامی بیمارستان های سازمان به تدریج عملیاتی شود .
وی با بیان اینکه منافع اجرای این طرح برای بیمه شدگان خواهد بود ، افزود : از این پس بیمه شدگان تامین اجتماعی نیازی به مراجعه به پزشکان مختلف ندارند .
همتی تثبیت قیمت دارو در سال 93 را از برنامه های سازمان تامین اجتماعی دانست و گفت: قرار است به زودی این سازمان با وزارت بهداشت تفاهمنامه ای را منعقد کند.
وی سازمان تامین اجتماعی را دومین تولید کننده درمان در کشور دانست و افزود : هم اکنون این سازمان حدود 38 میلیون و 193 هزار بیمه شده اصلی، تبعی و مستمری بگیر را تحت پوشش قرار داده است .
همتی گفت : این سازمان همچنین دارای 70 بیمارستان، 7 کلینیک و 247 مرکز سرپایی عمومی و تخصصی است .
وی به عملکرد 6 ماهه بخش درمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این مدت علاوه بر اینکه 23 میلیون ویزیت برای بیماران صادر شده 250 هزار عمل جراحی و 107 هزار زایمان طبیعی و سزارین صورت گرفته است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی، ضریب اشتغال مراکز درمانی تامین اجتماعی را 73 درصد دانست.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی به توجه ویژه رئیس جمهور و دولت به بخش سلامت اشاره کرد و افزود : بر اساس قانون برنامه پنجم بخشی از هدفمندی یارانه ها برای گسترش بیمه ها ، خدمات درمانی و تامین نظام جامع هزینه خواهد شد .
وی با تاکید بر اینکه درمان و سلامت مردم در اولویت 9 و 10 دولت به شمار می آمد، گفت: از این پس درمان و سلامت به اولویت اول و دوم تبدیل شده است.
همتی از اختصاص 12 هزار میلیارد تومان منابع به بخش سلامت خبر داد و گفت: تاکید وزرای بهداشت و تعاون این است که عمده این منابع به بخش بیمه ها تزریق شود و از طریق سازمان های بیمه گر به دست مردم برسد .
وی افزود : قرار است با این میزان اعتبار تمامی مردم تحت پوشش بیمه پایه قرار گیرند و همچنین هزینه های سنگین و سرسام آور درمان آنها نیز پوشش داده شود.
به گفته همتی با تزریق این بودجه به نظام سلامت، عقب افتادگی تاریخی که در این بخش وجود دارد تا حدودی کم خواهد شد و در مجموع 65 درصد این منابع باید از طریق منابع بیمه گر توزیع شود.
وی گفت: هم اکنون، 6 تا 16 درصد مردم ا ز هیچ پوشش بیمه ای بهره مند نیستند.
تجهیز بیمارستانهای تامین اجتماعی به سامانه his
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی از تجهیز مراکز درمانی زیرپوشش این سازمان به سیستم his (( اطلاعات بیمارستانی )) خبر داد و گفت : با این سیستم دسترسی به اطلاعات درمانی بیمه شدگان در تمامی مراکز درمانی آسان می شود.
محمد علی همتی با بیان اینکه این سیستم به زودی در همه بیمارستانهای ملکی راه اندازی می شود، افزود: بیمار با استفاده از این سیستم میتواند به هر مرکز درمانی تامین اجتماعی در کشور مراجعه کند و به اطلاعات درمانی خود دسترسی داشته باشد.
وی گفت: ادغام بیمه های درمانی برای سازمان تامین اجتماعی مطرح نیست و سازمان بیمه سلامت باید تشکیل و سیاست گذاری های آن مشخص شود.
همتی به ماده 38 قانون و تبصره 2و 4 تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: بر اساس قانون، بیمارستان های ملکی تامین اجتماعی و مراکز درمانی آن از ادغام در سازمان بیمه سلامت مستثنی شده است.
وی با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی در سالهای اخیر به توسعه آی تی چندان توجهی نداشته است، گفت: اولویت نخست این سازمان در سال جاری استفاده هرچه بیشتر از این فناوری است طوری که دیتاسنتر سازمان در دو هفته آینده به بهره برداری نهایی می رسد.
همتی افزود: مکانیزه کردن اطلاعات بیمارستان ها نیز به صورت آزمایشی آغاز شده و قرار است این اطلاعات به ستاد منتقل شود.
وی گفت: با این رویکرد امکان برنامه ریزی برای مدیران وجود دارد و همچنین قرار است بخشی از اطلاعات بیماران به صورت سیم کارت در اختیار سازمان قرار بگیرد.