پخش زنده
امروز: -
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا گفت: درحال حاضر ۱۴۰ هزار دستگاه خودرو در توقفگاههای کشور وجود دارد که از این تعداد بیش از ۷۰ هزار دستگاه، خودروی رسوبی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی گفت: مالکان خودروهای رسوبی تا پایان آذرماه فرصت دارند با حضور در دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به تعیین تکلیف و ترخیص خودروهایشان اقدام کنند.
این مقام انتظامی افزود: براساس دستورالعمل قوه قضاییه در سال ۱۴۰۲، خودروهایی که بیش از یک سال در توقفگاهها متوقف باشند، خودروی رسوبی محسوب میشوند و در صورت مراجعه نکردن مالکان برای تعیین تکلیف خودروی رسوبی، این خودرو به عنوان رها شده تلقی شده و به مزایده گذاشته میشود.
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور با بیان اینکه از ۱۴۰ هزار دستگاه خودروی موجود در توقفگاههای کشور، ۸۴ هزار دستگاه قابل ترخیص هستند، گفت: از این تعداد، ۵۶ هزار دستگاه خودرو منتظر دستورات قضایی هستند تا تعیین تکلیف شوند.
سرهنگ تویسرکانی افزود: کمتر از ۴۰ درصد خودروهای توقیف شده در توقفگاهها مربوط به پلیس راهور است و مابقی خودروها بر اساس قانون و دستورات قضایی توقیف شده است.
این مقام انتظامی گفت: از ۵۶ هزار دستگاه خودرویی که قابل ترخیص نیستند؛ ۳۶ درصد پرونده مفتوح قضایی، کیفری یا حقوقی دارند؛ ۱۴ درصد تصادفات منجر به جرح یا فوت مرتکب شدند؛ ۱۲ درصد در سن فرسودگی هستند و باید اسقاط شوند؛ ۱۱ درصد از این خودروها خسارت بیش از ۶۰ درصد دارند؛ ۸ درصد هم نقص مدارک هویتی و مالکیتی دارند.
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور افزود: تا پایان خرداد ماه سال ۱۳۹۹، ۹۶۱ هزار دستگاه خودرو در در توقفگاههای کشور وجود داشت که از این تعداد، ۷۳۸ هزار دستگاه رسوبی بود و تا پایان همان سال، ۶۶۷ هزار دستگاه از این خودروها تعیین تکلیف شدند.
سرهنگ تویسرکانی گفت: براساس قانون افرادی که همزمان مرتکب دو تخلف حادثه ساز شوند، باید خودرویشان تا ۷۲ ساعت به توقفگاه منتقل شود، اما ماموران پلیس راهور خودروی افرادی را که سوابق تخلف کمتری دارند به توقفگاه منتقل نمیکند و برای آنها توقیف ساعتی درنظر میگیرد.
وی افزود: برای جلوگیری از پر شدن توقفگاه ها، بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ دستگاه قفل چرخ به پلیس راهور تحویل داده شده تا توقفها در محل انجام شود و خودرو به توقفگاه منتقل نشود.