پخش زنده
امروز: -
سرپرست دانشگاه تهران بر فرهنگسازی فداکاری در میان دانشجویان تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سید حسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران، در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، با بیان اینکه جشنواره معرفی فداکاران حوزه دانشجویی هم در مقام تجلیل از برگزیدگان فداکار دانشجو و هم در مقام فرهنگسازی حائز اهمیت است، گفت: جمعیت هدف این رویداد مهم جوانان و دانشجویان هستند.
وی گفت: این گردهمایی برای جوانان که در عرصههای مختلف، چون ۸ سال دفاع مقدس در جبههها حضور داشتند و از خود رشادت، فداکاری و ایثار نشان دادند، میتواند با پیامآوری برای آیندگان اثربخشی لازم را داشته باشد.
سرپرست دانشگاه تهران، در مقوله ایثار و فداکاری تأثیرگذاری اجتماعی افراد را دارای اهمیت دانست و گفت: جوانان باید در این حوزه اثربخشی اجتماعی داشته باشند.
در ادامه این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها هم با اشاره به اهمیت فداکاری در آموزههای اسلامی گفت: توجه به آسیبهای پیرامونی و کمک به دیگران یک وظیفه انسانی و دینی است.
حجت الاسلام رستمی افزود: در خصوص اهمیت فداکاری و توجه به پیرامون، در احادیث تأکیدات فراوانی وجود دارد، بهطوریکه امیرالمؤمنین (ع) فرمودند همه شما نسبت به پیرامون خود مسئولیت دارید.
وی افزود: در خصوص اهمیت توجه به درخواست کمک انسانها نیز آمده است که هر که ندای یاریخواهی مسلمانی را بشنود، اما توجهی به آن نداشته باشد، در زمره مسلمانان نخواهد بود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، گفت: امروز در فضایی هستیم که فرصتهای بسیاری برای فداکاری و توجه به این وظیفه ایمانی وجود دارد. جانها و دلهای انسانی بسیاری مشتاق یاری مظلومان هستند.
رستمی، با بیان اینکه پویش «ایران همدل» صحنههای شورانگیزی را رقم زد، افزود: جایی که استاد دانشگاه با تقدیم خودروی شخصی خود و دانشجو با اهدای مقداری طلا به یاری افراد مظلوم شتافتند.
او، با بیان اینکه این حقیقت جامعه رنگارنگ ایران است، در ادامه پیشنهاد داد که تندیس فداکاری را به جمعی از دانشجویان و فارغالتحصیلان که به شهادت رسیدند، اهدا شود. به گفته رستمی، دو فارغالتحصیل مقطع دکتری در همین روزها بدست رژیم کودککش و جنایتکار صهیونیستی به شهادت رسیدند؛ اینها نیز سمبل فداکاری هستند.