پخش زنده
امروز: -
معاون دانشگاه یو ام مالزی از همکاری مشترک ایران و مالزی در حوزه هوش مصنوعی خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کوالالامپور، یتیمه الیاس در مراسم افتتاح دومین دوره مدارس فصلی دوجانبه بین المللی به میزبانی مالزی با حضور دانشجویان و استادان ایرانی تصریح کرد: هوش مصنوعی مهمترین حوزه تخصصی مشترک ایران و مالزی است که دانشگاه های دو کشور در قالب طرح های تحقیقاتی مشترک برآن تمرکز دارند.
وی افزود: البته دانشگاه مالایا از دستاوردهای ایران در حوزه امنیت سایبری نیز که به لحاظ بین المللی جایگاه مطلوبی دارد؛ استقبال می کند.
دنی وانگ، معاون دانشکده علوم دانشگاه مالایا نیز از شروع چند طرح پژوهشی مشترک در برخی حوزه های علمی خبر داد.
سفیر ایران در مالزی هم با اشاره به برگزاری مرحله اول مدارس فصلی دوجانبه که چند ماه قبل با حضور دانشجویان و اساتید مالزیایی در ایران برگزارشد؛ تصریح کرد: این دومین مرحله دوره تخصصی این بار با حضور دانشگاهیان ایران در مالزی است.
محمدی نصرآبادی افزود: تصمیم بر این قرار است که هر شش ماه یکبار، این دوره های علمی میان دانشگاهیان دو کشور برگزار شود.
طرف مالزیایی همچنین باتوجه به جایگاه شرکت های دانش بنیان ایرانی در حوزه امنیت سایبری و تولید محصولات و خدماتی که با نمونه های بین المللی رقابت می کند؛ بر توسعه همکاری های مشترک در این زمینه نیز تاکید کرد.
بهروز ترک لادنی، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان هم با توجه به استقبال مالزی از دستاوردها و تجارب ارزنده کشورمان در زمینه امنیت سایبری گفت: شرایط برای فروش محصولات و خدمات فنی و مهندسی امنیت سایبری ایران در مالزی فراهم است.
محسن صراف، رایزن علمی ایران در مالزی نیز مدیریت یکپارچه منابع آب، میراث هنری و تمدن اسلامی، حکمرانی پایدار در تغییرات آب و هوایی و مدیریت بحران، هماهنگی عقل و دین در سبک زندگی اسلامی، بویژه تاثیر هوش مصنوعی بر امنیت و حریم شخصی را از جمله محورهای علمی این دوره تخصصی مشترک در مالزی دانست.
هیاتی متشکل از چهل دانشجو و ۱۵ استاد دانشگاه کشورمان به همت رایزنی علمی ایران در مالزی در دومین دوره مدارس فصلی دو جانبه بین المللی با هدف تربیت راهبران و دانشمندان جهانی به منظور حل چالش های بین المللی به مدت ده روز میهمان دانشگاه یو ام کوالالامپور هستند.