پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفت: جشنواره بازی های رایانه ای امسال به مدت سه روز و با محوریت سه بخش برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد امین حاجی هاشمی مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در راستای دهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر، افزود: جشنواره بازی های رایانه ای فجر با هدف بستری برای نمایش همه ظرفیتهای متنوع زیست بوم بازیهای رایانهای با رویکرد ارتقاء فناوری، بهبود کاربرد و بازارپردازی، معرفی پیشرفتهای ساختاری و محتوایی بازیهای رایانهای ایران، زمینهسازی حضور سرمایهگذاران، بازیهای رایانهای در بخش های عمومی و جدی، نمایش توانمندیهای صنعت در بخشهای پژوهشی و علمی بازیسازی و معرفی برترین بازیهای جدی، ارتقای محتوایی و ساختاری تولیدات بازی برگزار می شود.
وی گفت: دهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر در سه بخش اصلی رقابتی جایزه غزال زرین، جایزه بازی جدی ( نوعی بازی است که فراتر از صرفاً سرگرمیست. صفت «جدی» به کاربرد محصول در حوزههایی نظیر آموزش، پژوهشهای علمی، سلامت، مدیریت بحران، برنامهریزی شهری، مهندسی، سیاست و نظامیگری اشاره دارد و رویداد سرمایهگذاری صنعت بازی برگزار میشود.
حاجی هاشمی ادامه داد: بخش دستاوردها، بازی سال، بهترین دستاورد فنی، بهترین دستاورد طراحی بازی، بهترین دستاورد هنری از منظر فنی و زیباییشناسی، بهترین دستاورد صداگذاری و موسیقی، بهترین دستاورد داستان و روایت در بازی، بهترین دستاورد فرهنگی، بخش سبک (ژانرها) از مهمترین موضوعات این جشنواره محسوب می شود. همچنین در جشنواره بازی های رایانه ای فجر سه جایزه: بهترین بازی از نگاه مردم، بهترین بهروزرسانی و بازی مورد انتظار بعد از تایید هیات داوران برای مخاطبان بازی به رای گذاشته میشود.
مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای افزود: مخاطبان اصلی جشنواره بازی های رایانه ای فجر دانشجویان، اساتید و افراد متخصص حوزه بازی هستند البته در بخشی از مراسم می توان شاهد حضور عموم هم بود.
به گفته حاجی هاشمی زمان ارسال آثار از ۲۸ مهر تا ۳۰ آبان و زمان داوری در سه بخش در ۱۰ آذر انجام می شود. همچنین اختتامیه این جشنواره به مدت ۳ روز در بهمن ماه برگزار می شود. توسعه کسب و کار به جشنواره امسال اضافه شده است و در کنار برگزاری این جشنواره جلسات شبکه سازی کسب و کار، بخش رقابتی جایزه غزال زرین مطابق ۹ دوره قبلی و جلسات بی تو بی و غرفه های بازیسازی نیز وجود دارد.